Διατροφή Ποια αυγοτροφή προτείνετε για budgie;

Εγγραφή
6 Οκτ 2023
Μηνύματα
426
Πόλη
Κοζάνη
Καλησπέρα! Ετοιμάζομαι να κάνω μια παραγγελία για να ενισχύσω το petbirds όπου θα πάρω pellets και ίσως κάποιο treat, αλλά θέλω και μια αυγοτροφή. Ποια μου προτείνετε;
 
Κωνσταντίνε τρώει αυγοτροφή γενικά;
 
Βράσε ένα αυγό και δώστο. Πατα το με το πιρούνι να κομματιαστεί, δίνεις μια κουταλιά για δοκιμή και το υπόλοιπο ψυγείο. Αν το φάει έλυσες το πρόβλημα σου.
Αγοραστή που δοκίμασα δεν την ακουμπούσαν.
 
@Dimitre αυτό το έκανα και δεν είχε αποδοχή σε κανένα από τα δύο. Μετά δοκίμασα να προσθέσω και λίγη ρίγανη, αλλά πάλι τίποτα. Γενικά δεν έχουν δοκιμάσει αυγοτροφή αλλά θα αγοράσω για να δοκιμάσουν. Απλά θέλω και απόψεις άλλων μελών με budgie για το ποια χρησιμοποιούν.
 
@KONSTANTINOS MICHAIL Κωνσταντίνε δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις αυγοτροφές του εμπορίου. Ο κόσμος συνήθως προτιμά αυτές που έχουν καλύτερη αποδοχή από τα πουλιά του ή αυτές που άκουσαν από κάποιον άλλον ότι είναι καλές, οι οποίοι το άκουσαν από κάποιους άλλους και πάει λέγοντας.

Οι αυγοτροφές της beaphar τα τελευταία χρόνια δεν είναι από τις πιο δημοφιλής και αυτό όχι επειδή υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος πιστεύω. Απλά δεν είναι trendy αυτήν την περίοδο.

Κάποτε, όταν λέγαμε αυγοτροφή το μυαλό μας πήγαινε αυτόματα στη CEDE και αυτό επειδή ήταν με διαφορά η πιο γνωστή από όλες, Σήμερα, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στη σύσταση της, παίζει να μην την ξέρει κανείς από τους νέους φροντιστές πτηνών.

θέλω και μια αυγοτροφή. Ποια μου προτείνετε;
Η γνώμη μου είναι να δοκιμάσεις κάποια σε μικρή συσκευασία από τις γνωστές, όπως για παράδειγμα η Orlux Gold Patee Small Parakeets, να δεις πως θα πάει και αν δεις ότι δεν έχει αποδοχή, δοκιμάζεις κάποια άλλη. Στα 250 γραμμάρια θα 'ναι μικρή η ζημιά.
 
Back
Top