Αναπαραγωγή Ποια βηματα να ακολουθησω σχετικα με το ζευγαρωμα;

Spiros Papatheodorou

PB New Member
Εγγραφή
16 Ιουν 2014
Μηνύματα
221
Πόλη
Αλεξανδρούπολη
Θελω αν μπορειται να με συμβουλεψετε σχετικα με το ζευγαρωμα και για το ποια βηματα να ακολουθησω για να εχει επιτυχια.. Κλουβι μεγαλυτερο θα φτιαξω με συρμα με τον πατερα μου, επισης η καραντινα αναμεσα στο θυληκο κ αρσενικο πρεπει να γινει οπωσδηποτε; Γιατι δεν εχω 2ο κλουβι
 
Αφού θα φτιάξεις μεγαλύτερο κλουβί, θα βάλεις εκεί το νέο θηλυκό που θ αγοράσεις, θα κρατήσεις 40 μέρες καραντίνα, θα κρατήσεις κι άλλον ένα μήνα στο ίδιο δωμάτιο τα δύο πουλιά σε διαφορετικά κλουβιά να γνωριστούν και μετά θα βάλεις και τον αρσενικό στο μεγάλο κλουβί με το θηλυκό.
Το αρσενικό σου είναι μωρό, καλά θυμάμαι; Μετά το έτος ζευγαρώνουν. Και θηλυκό πότε θα πάρεις; Τώρα φετεινό; Θα είναι το πολύ 5 μηνών. Άρα θέλει 6 μήνες για αναπαραγωγή και.
Πρόσεξε, μην βιάζεσαι η αναπαραγωγή βάζει σε κίνδυνο την ζωή των πουλιών. Πρέπει να ετοιμαστούν όλα σωστά και μεθοδικά.
 
Μου ειπατε οτι το αρσενικο εχει κλεισει χρονο.. Και θυληκο θα διαλεξω ενα επισης που να εχει κλεισει χρονο, αλλα τον τοσο μεγαλο χρονο καραντνας δεν καταλαβαινω,τι κινδυνοι υπαρχουν αν βαλω κατευθειαν το θυληκο;
 
χαχα οντως ειναι πολλες λεπτομερειες που πολλοι δεν δινουν σημασια και μετα τραβαν τα μαλλια τους, οπως και εγω αν δεν διαβαζα ολα οσα εχω διαβασει... Ευχαριστώ και παλι!

Και κατι ακομα..,τις πρωτες 30 μερες πρεπει να τα εχω και σε διαφορετικο δωματιο;
 
Και κατι ακομα..,τις πρωτες 30 μερες πρεπει να τα εχω και σε διαφορετικο δωματιο;
Ναι. Μετα σταδιακα προχωρας τη γνωριμια βαζοντας τα στο ιδιο δωματιο και μετα πιο κοντα και τελος στο ιδιο κλουβι.
 
Back
Top