Γενικά Ποια είναι η ηλικία του καναρινιού μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης orfea
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
αν δεν φοραει δαχτιλιδι κλειστου τυπου δεν νομιζω να μπορεις να το ξερεις... Αν φοραει πες μας τι λεει και καποιος θα σου πει την ηλικια
 
Δεν υπάρχει τρόπος να μάθεις την ηλικία του. Όπου και να το πας. Μόνο με το δαχτυλίδι μπορούμε να ξέρουμε το έτος γέννησης του πουλιού. Πολύ μεγάλα σε ηλικία πουλιά μερικές φορές ξεχωρίζουν από τα πόδια τα οποία φαίνονται κάπως πιο ταλαιπωρημένα αλλά και αυτό δεν είναι απόλυτο καθώς και ένα νεαρό πουλί μπορεί να έχει περάσει ποδάγρα και να μας ξεγελάει.
 
Poli sosto lei o Bassilis.


Bori na mou eksigi KAPIOS pos afto to post pire aksiologisi 5 asterakia ;
Ti spoudeo exei ;
Mipos kapia meli dinoune ta Post tous aksiologisi mono tous;
Basilie den enoo esena, tin aksiologisie ixe prin apantises, ala an kitao ola ta themata pou ksekini o Orfea exoune aksiologisi toulaixston 4 asterakia.
 
Συμφωνω με τον Αλεξανδρο.Βλεποντας τα αστερακια νομιζα οτι κατι σημαντικο θα διαβαζα. Τελως παντων Ορφεα για το λογο οτι δε μπορουμε να καταλαβουμε την ηλικα ενος καναρινιου χωρις δακτυλιδι δεν αγοραζουμε ποτε κανενα πουλι που δε φοραει δακτυλιδι παρα μονο αν εισαι σιγουρος για το οτι ειναι χρονιαρικο. Εγω δε βαζω δακτυλιδια στα πουλια μου.Βαζω τα χρωματιστα ανοιχτου τυπου και κραταω ενα αρχειο. Ομως για κανεναν λογω δεν αγοραζω πουλια χωρις δακτυλιδι.
 
Back
Top