Γενικά Ποια είναι η τιμή των Κοκατίλ;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stefan
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Γνωρίζεται ποια είναι η τιμή των παπαγάλων Κοκατίλ; Την χρειαζομαι γιατι θελω να παρω και αλλο και δεν θυμάμαι την τιμη του προηγουμενου κοκατιλ μου.

εγω οταν ειχα αγορασει τα αγορασα 50 ευρο το ενα αλλα περισσοτερο εξατρατε απο το μαγαζι που θα πας και απο τι πουλι θα αγορασεις.

Οταν λες τι πουλι θα αγορασεις τι εννοεις αφου ολα τα κοκατιλ ιδια ειναι εκτος απο το χρωμα.

Εννοεί αν είναι μεγαλωμένα σε χέρι είναι πάντα πολύ πιο ακριβά.. Εγώ έχω βρει ήμερο κοκατίλ 80 ευρώ..Αυτά που δεν είναι ήμερα έχουν 30-40 ευρώ

κοκατιλ θα βρεις και απο αγγελια σε εφημεριδα σε πολυ καλες τιμες απο 25-30 το πολυ.στα pet shop πρεπει να προσεχεις γιατι δεν 3ερουν τι τους γινεται στα πιο πολλα και σου λενε ασχετες τιμες απο 30 εως 50 ειναι οι τιμες εκτος αν βρεις whiteface που ειναι πιο ακριβα (πχ. ρωτησα ποσο ζουν ->80 χρονια! Ηταν η απαντηση!)
😱

(πχ. ρωτησα ποσο ζουν ->80 χρονια! Ηταν η απαντηση!)

Δεν ζουνε 80 χρονια! 🙄 Ποιος μπορει να ειπε τετοιο πραγμα; 😕
Πολλες φορες τα 80 δεν τα φτανουνε ουτε οι μεγαλοι παπαγαλοι οχι τα κοκατιλ. Μαξιμουμ 30 (ειχα διαβασει καπου για ενα 27 ετων) και τα περισσοτερα ως 20-25 χρονια.

οταν εψαχνα να βρω κοκατιλ στα κεντρικα pet shop... σε ενα απ αυτα στο μοναστηρακι πηρα αυτη την απαντηση! Επισης ειχα παρει ενα ζευγαρι απο το οποιο το θυληκο ηταν πολυ μαζεμενο και σε 2-3 βδομαδες ψωφισε,το πηρα αρρωστο δλδ χωρις να 3ερω.

Εγώ το δικό μου το βρήκα από χρυσή ευκαιρία 3 χρόνια πριν και το πήρα πολύ καλή τιμή, 25 euro. Ήταν μωράκι 2.5 μηνών. Αν δεν κάνω λάθος πήγα Ν. Φιλαδέλφεια σε ένα μικρό Pet shop και το πήρα.

Ήταν πολύ άγριος τότε, φοβόταν πολύ, δάγκωνε μέχρι να βγει αίμα. Σε 2 μήνες περίπου καθότανε στο χέρι μου. Τώρα είναι ήμερος, δεν δαγκώνει καθόλου, κάθεται στον ώμο, στα χέρια, τρώει απ τα χέρια.

Σου εύχομαι να βρεις καλό πουλάκι για το κοκατίλ σου. :)

Εδώ στην Αμερική η τιμή κυμαίνεται από $ 50 μέχρι $ 130 (€ 35 έως € 90)

καλησπερα! Εδω στη Συρο στο πετ σπο που ψωνιζω τα εχει 30 ευρω αλλα μου ειπε οτι εχουν τοσο επιδη ειναι Συριανα... :D

Εγώτ ην δικιά μου την πήρα από το Ηράκλειο Κρήτης σε ένα pet shop, που ο τύπος δεν ήξερε και πολλά πράγματα, 35€ ήταν σε μικρή ηλικία και μου πήρε γύρω στους 4 μήνες να την εξημερώσω..Αλλά έχει να κάνει και με το πόσο ασχολείσαι. Ας πούμε τον πρώτο καιρό είχα πολλή δουλειά στη σχολή και δεν αφιέρωνα τόσο χρόνο.. Όταν ασχολήθηκα εντατικά, μου πήρε λιγώτερο από μια βδομάδα.. Θα πρότεινα, αν δεν έχεις χρόνο στη διάθεση σου να πάρεις κάποιο ταισμένο στο χέρι και ας είναι και ακριβώτερο..

Τα Χριστούγεννα που αγόρασα ένα κοκατιλάκι, δώρο στην κοπέλα του αδελφού μου, το είχα πάρει 50 ευρώ.🙄

εγω που ρωτισα για ηρεμο μου ηπαν απο 100 με 120 Ε
για μη ηρεμο το ιδιο μαγαζι τα πουλαει 55 Ε

Τα Ημερα κοκατιλ κοστίζουν, χρώμα, μεταλλαξη, πόσο έξημερωμενο είναι.Από εκτροφείο θα το πάρεις 80 έως 100Ε.Από πετσοπ ημιαγρια τα πουλάνε 60 έως 75Ε. Υπάρχουν πετσοπ εδώ στην Θεσσαλονίκη με πτηνιατρους μεσα που έχουν ημερα με 130Ε.φυσικά ρόλο παίζει χρώμα, ηλικία.

Ό ξάδερφος μου αγορασε έξημερωμενο και εκπαίδευμενο πλήρως, κίτρινο αρσενικό, από εκτροφείο 150Ε.

Ζευγάρι κοκατιλ εκπαιδευμενα 6 μηνων από εκτροφείο με την κάρτα πολυτέκνου (έχω 4 παιδιά) μου τα αφήνει 260Ε.

Κατά την γνωμη και την όση πείρα έχω να παίρνετε ταισμενα στο χέρι.

Η τιμή τον κοκατιλ ειναι περηπου απο 25€ έως 50€ τα άγρια και απο 60€ έως 140€ τα ημερα, η τιμή εξαρτάται απο το χρώμα και την σπανιότητα!

Τι 30,40,50 διαβαζω βρε παιδιά;
Το 1ο μου το ειχα αγοράσει (απο το pet shop που δουλευα κιολας) 120ευρώ.. Μου ειχαν κοψει και 30 ευρω τρομαρα τους!
Απο εκτροφέα ειναι πιο φθηνα πάντα!

Ας κάνουμε μια ενημέρωση αυτού του διαχρονικού θέματος, από τους ιδιοκτήτες των παπαγάλων Κοκατίλ ή όποιον γνωρίζει... Ποια είναι σήμερα η τιμή τους; Γράψτε αν θέλετε το είδος, την ηλικία και από πού το πήρατε (εκτροφέα ή πετ σοπ).

Back