Γενικά Ποια είναι τα κριτηρια επιλογής σωστού αρσενικού buggie;

vassilis29

PB New Member
Εγγραφή
5 Απρ 2009
Μηνύματα
49
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Ξέρει κάποιος να μου πει, τι ακριβώς πρέπει να προσέξω στην αγορά αρσενικού buggie με σκοπό την αναπαραγωγή; Εχω ένα θυληκό ώριμο αναπαραγωγικά. Τί είναι καλύτερα να πάρω, ένα μικρό αρσενικό ή ένα ενήλικο;
 
αν το θές αποκλειστικά για αναπαραγωγή θα πάρεις ένα ενήλικο και ώριμο σεξουαλικά,θα το καταλάβεις απο το μάτι του,θα έχει άσπρο γύρω γύρω(κατάλαβες ελπίζω τι λέω), κατα τα άλλα τα κλασσικά, να κινείται να τρώει να πίνει.., αυτά :)
 
Σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Όταν λες άσπρο γύρω απο το μάτι τί ακριβώς εννοείς; Απ'ότι έχω διαβάσει σε κάποια συζήτηση πρέπει να είναι σε έντονο μπλέ χρώμα ο χαλινός, αυτό για το μάτι θα με ενδιεφερε να μου έλεγες κάτι παραπάνω...
 
Βασίλη, τα νεαρά Budgie έχουν κατάμαυρα μάτια, σε αντίθεση με τα ενήλικα που φέρουν ένα λευκό δακτύλιο στην ίριδα του ματιού τους. Αυτό εννοεί η Βασιάννα.

Όταν θα αποκτήσεις το καινούριο σου πουλάκι (με το καλό!) καλό θα είναι να τηρήσεις την καραντίνα πρώτα και μετά να τα αφήσεις να γνωριστούν πριν τα βάλεις στο ίδιο κλουβί.
 
αμα εχει δαχτυλιδι θα ξερεις σιγουρα την ηλικια του μπατζυ που θελεις να αγορασεις.
τα στανταρ για την μορφωλογια για το εκθεσιακο παπαγαλακι ειναι εδω:

PAPAGALAKIA.GR

διαβασε καλα αυτο

καθως επισης στο πισω μερος του κεφαλιου εχουν μερικα παπαγαλακια εναν ασπρο κυκλο (αυτο συμβαινει στις μεταλλαξεις) αλλα αυτα τα πουλια κοβονται στις εκθεσεις.
 
Back
Top