Αναπαραγωγή Ποια ειναι η σωστη θεση της φωλιας για παραδεισάκια;

Χριστίνα

Πρώην chrg
Εγγραφή
27 Σεπ 2008
Μηνύματα
18
Πόλη
Αθήνα
γεια σασ! Ειμαι νεα στο φορουμ και εχω μια απορια! Πριν μια εβδομαδα αγορασα ενα ζευγαρακι παραδεισια! Ειναι πολυ γλυκουλια! απο την πρωτη στιγμη ηταν πολυ αγαπημενα. Ο αρσενικοσ την ταιζε στο στομα, φιλιοντουσαν, τσιμπιοντουσαν, παιζανε μαζι... Προχθεσ διαπιστωσα το αρσενικο ζεμπρακι μου ανεβαινει πανω στην θυληκια μου και αυτη βγαζει εναν περιεργο ηχο... Πηγα στο πετ σοπ που τα αγορασα και μου εδωσε μια ψαθινη φωλιτσα κλειστη και υλικο φωλιασ! Σε τι υψοσ να τα βαλω; δεν εχω ιδεα... ευχαριστω εκ των προτερων! Μεχρι στιγμησ οτι απορια ειχα σχετικα με παραδεισια απο το φορουμ σασ διαβαζα! Με βοηθησε παρα πολυ. ευχαριστω!
 
Χριστινα η καλητερη θεση που θα μπορουσες να τοποθετησεις την συγκεκριμενη φωλια ειναι σε μερος που να εφαπτεται η οροφη της με την οροφη του κλουβιου ωστε να μην μπορουν τα πουλια να κουρνιασουν πανω σε αυτην και να την γεμισουν ακαθαρσιες. Να ξερεις παντως οτι η προτεινομενη φωλια ειναι μια κλειστου τυπου που να εφαρμοζει εξωτερικα του κλουβιου απο καποια πορτα ωστε να μπορεις να επεμβαινεις οποτε χρειαζεται. Στην ψαθυνη εσωτερικη ειναι πολυ δυσκολη η προσβαση σου αν κατι χρειαστει. Οι φωλιες που σου λεω ειναι σαν αυτην στην φωτογραφια.
 

Συνημμένα

  • Zebra%20Finch_html_m2e26ca2f.webp
    Zebra%20Finch_html_m2e26ca2f.webp
    13,5 KB · Προβολές: 176
Χριστινα καλως ηρθες! Να σου ζησουν τα πουλακια σου! Εγω ηθελα να προσθεσω οτι γενικα να ξερεις η φωλια μπαινει οσο πιο ψηλα γινεται στο κλουβι κ κατα προτιμηση σε καποια γωνια του κλουβιου ωστε να αισθανονται μεγαλυτερη ασφαλεια τα πουλακια σου.
για περισσοτερες λεπτομερειες παντως μπορεις να κανεις μια αναζητηση στο φορουμ , βαλε λεξειες σχετικα με ζεμπρακια και γεννα και θα βρεις πολλες πληροφοριες που θα σε βοηθησουν. Κοιτα και αυτο το παλιο θεμα στο οποιο κεγω ειχα αποριες παρομοιες με τις δικες σου στην αρχη. Καλη επιτυχια!
https://community.petbirds.gr/threads/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%86%CF%89%CE%BB%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82.2760/
 
Back
Top