Φάρμακα Ποια εταιρεία φαρμάκων προτιμάτε;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης GrigorisK
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Εγώ ότι έχω πάρει είναι Tafarm εκτός της Epithol και Pulmosan που είναι της Beaphar.

Αυτά που αγόρασες έκαναν αποτέλεσμα για τον λόγο που τα αγόρασες;

Η Epithol νομίζω ναι δεν είμαι σίγουρος, γιατί την θεραπεία την ολοκλήρωσε άλλος το πουλί είναι καλά.
Την Pulmosan δεν την χρησιμοποίησα ακόμα, μετά από παρατήρηση μελών ότι είναι ένα φάρμακο που πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε σε ακραίες κατάστασης, γιατί εν μέρει είναι δηλητήριο, και είχαν δίκιο.
Της Tafarm τα σκευάσματα που έχω είναι ενισχυτικά για πτερόρροια και ζευγάρωμα.

Η Epithol νομίζω ναι δεν είμαι σίγουρος, γιατί την θεραπεία την ολοκλήρωσε άλλος το πουλί είναι καλά.
Την Pulmosan δεν την χρησιμοποίησα ακόμα, μετά από παρατήρηση μελών ότι είναι ένα φάρμακο που πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε σε ακραίες κατάστασης, γιατί εν μέρει είναι δηλητήριο, και είχαν δίκιο.
Της Tafarm τα σκευάσματα που έχω είναι ενισχυτικά για πτερόρροια και ζευγάρωμα.
Ωραία σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση γιατί είμαι καινούργιος στο χόμπι και πιστεύω πως είναι καιρός να μαθαίνω πράγματα περί του θέματος.

Γρηγόρη ότι σε απασχολεί μην διστάσεις να ρωτήσεις όλοι εδώ μαθαίνουμε αλά έχουμε ένα κοινό σημείο.

Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τη ζωή των συνκάτοικων μας

Τελευταία επεξεργασία:

Thx Σταυρο, μου ειχαν διαφυγει τα φαρμακευτικα της σκευασματα!

@GrigorisK
Σε καθε περιπτωση ο πτηνιατρος ειναι αυτος που κρινει ποιο φαρμακο θα λειτουργησει στο καθε περιστατικο με τον καλύτερο και ασφαλεστερο, για το πτηνο,τροπο.
Μπορει πχ να εχουμε 2 ή και 3 διαφορετικα φαρμακα που θεραπεύουν την ιδια ασθενεια αλλα να πρεπει να χορηγηθει καποιο συγκεκριμενο.

Οποτε το να απαντηθει εδω ποιο φαρμακο ειναι καλυτερο ειναι εντελως υποκειμενικο.

Για κάποιον λόγο τη Landmark δεν μπορώ με τίποτα να την εμπιστευτώ. Συχνά, σε κάποια συμπληρώματα δεν γράφει περιεκτικότητες σε δραστικές ουσίες. Και σε κάποια ηλεκτρονική επικοινωνία που είχε κάποιο μέλος μας στο παρελθόν, τα άτομα απαντούσαν με αοριστίες, παραθέτοντας δλδ τμήματα οδηγιών χρήσης κλπ, χωρίς τελικά να δίνουν τις σωστές πληροφορίες που ζητήθηκαν

Το βασικό λάθος που κάνει για μένα η Landmark είναι το ότι βγάζει πάρα πολλά προϊόντα για παραπλήσιες χρήσεις και με παραπλήσιες συνθέσεις, σε βαθμό που τελικά να μπερδεύει.

Από'κει και πέρα η γενική ιδέα ''πρόληψη και θεραπεία με τη δύναμη της φύσης'' έχει μια σωστή κατεύθυνση αλλά και στα δικά μου μάτια φαντάζουν κάπως θεωρητικά όλα αυτά, δηλαδή οκ, παίρνουμε εκχύλισμα από τα τάδε βότανα που έχουν τις τάδε ιδιότητες κτλ άρα θεραπεύουν τα τάδε συμπτώματα. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα στα θέματα υγείας.
Προσωπικά έχω πάρει μόνο το ριγανέλαιο.

Και σε κάποια ηλεκτρονική επικοινωνία που είχε κάποιο μέλος μας στο παρελθόν, τα άτομα απαντούσαν με αοριστίες,

Επιβεβαιωνω απο προσωπικη εμπειρια την κακη εως ανυπαρκτη ηλεκτρονικη επικοινωνια με την Landmark.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Και εγώ που έχω δοκιμάσει φάρμακα τις landmark τα βρίσκω ανεπαρκή ναι μεν καλή η δύναμη της φύσης αλλά όταν χρειάζεται βοήθεια του πουλάκι δεν έχει την δυνατότητα να του τη προσφέρει.

Για κάποιον λόγο τη Landmark δεν μπορώ με τίποτα να την εμπιστευτώ. Συχνά, σε κάποια συμπληρώματα δεν γράφει περιεκτικότητες σε δραστικές ουσίες.
Νομίζω ότι δεν γράφει σε κανένα προϊόν της κάτι πέρα από γενικότητες. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν μπει στις παρουσιάσεις μας.

Και εγώ που έχω δοκιμάσει φάρμακα τις landmark
Υπάρχουν φάρμακα τις landmark δηλαδή;

Νομίζω ότι δεν γράφει σε κανένα προϊόν της κάτι πέρα από γενικότητες. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν μπει στις παρουσιάσεις μας.

Υπάρχουν φάρμακα τις landmark δηλαδή;

Πχ.Landmark pedanio respi plus το οποίο είναι για το αναπνευστικό, εγώ το θεωρώ φάρμακο.

Πχ.Landmark pedanio respi plus το οποίο είναι για το αναπνευστικό, εγώ το θεωρώ φάρμακο.
Το συγκεκριμένο, παραδόξως γράφει τα συστατικά του. Δεν είναι όμως φάρμακο καθώς δεν περιέχει κάποια δραστική (φαρμακευτική) ουσία η οποία πρέπει να αναφέρεται υποχρεωτικά όταν υπάρχει.

Back