GrigorisK
PB New Member
Παιδιά εσείς ποια εταιρεία φαρμάκων προτιμάτε;Landmark ή Tafarm ή Oropharma.;
Έχει και φάρμακα Αντώνη. https://community.petbirds.gr/tags/oropharma/Oropharma
Εγώ ότι έχω πάρει είναι Tafarm εκτός της Epithol και Pulmosan που είναι της Beaphar.
Ωραία σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση γιατί είμαι καινούργιος στο χόμπι και πιστεύω πως είναι καιρός να μαθαίνω πράγματα περί του θέματος.Η Epithol νομίζω ναι δεν είμαι σίγουρος, γιατί την θεραπεία την ολοκλήρωσε άλλος το πουλί είναι καλά.
Την Pulmosan δεν την χρησιμοποίησα ακόμα, μετά από παρατήρηση μελών ότι είναι ένα φάρμακο που πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε σε ακραίες κατάστασης, γιατί εν μέρει είναι δηλητήριο, και είχαν δίκιο.
Της Tafarm τα σκευάσματα που έχω είναι ενισχυτικά για πτερόρροια και ζευγάρωμα.
Έχει και φάρμακα Αντώνη. https://community.petbirds.gr/tags/oropharma/
Και σε κάποια ηλεκτρονική επικοινωνία που είχε κάποιο μέλος μας στο παρελθόν, τα άτομα απαντούσαν με αοριστίες,
Νομίζω ότι δεν γράφει σε κανένα προϊόν της κάτι πέρα από γενικότητες. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν μπει στις παρουσιάσεις μας.Για κάποιον λόγο τη Landmark δεν μπορώ με τίποτα να την εμπιστευτώ. Συχνά, σε κάποια συμπληρώματα δεν γράφει περιεκτικότητες σε δραστικές ουσίες.
Υπάρχουν φάρμακα τις landmark δηλαδή;Και εγώ που έχω δοκιμάσει φάρμακα τις landmark
Νομίζω ότι δεν γράφει σε κανένα προϊόν της κάτι πέρα από γενικότητες. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν μπει στις παρουσιάσεις μας.
Υπάρχουν φάρμακα τις landmark δηλαδή;
Το συγκεκριμένο, παραδόξως γράφει τα συστατικά του. Δεν είναι όμως φάρμακο καθώς δεν περιέχει κάποια δραστική (φαρμακευτική) ουσία η οποία πρέπει να αναφέρεται υποχρεωτικά όταν υπάρχει.Πχ.Landmark pedanio respi plus το οποίο είναι για το αναπνευστικό, εγώ το θεωρώ φάρμακο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας