Γενικά Ποια η γνώμη σας για τα φάρμακα και βιταμίνες της Tafarm;

Εγγραφή
17 Μαϊ 2018
Μηνύματα
985
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα! Ποια η γνώμη σας γι τα φάρμακα, βιταμίνες της ταφαρμ. Τα χρησιμοποιήστε; Τα βρίσκεται αποτελεσματικά ή όχι; Τα εμπιστεύεστε;

Τα προτιμάτε; από κάποια άλλα;
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τάσο, δεν είναι δυνατόν να έχει κάποιος από εμάς σοβαρή άποψη για ένα φάρμακο. Αυτό το αξιολογεί ο γιατρός μετά από τη διάγνωση της ασθένειας. Μπορείς να δώσεις το καλύτερο φάρμακο για μια συγκεκριμένη ασθένεια, αλλά αν το δώσεις σε πουλί με άλλη ασθένεια θα καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι το φάρμακο που έδωσες είναι το χειρότερο που υπάρχει. Καταλαβαίνεις ότι αυτό το συμπέρασμα είναι λανθασμένο και αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπάρχουν αξιολογήσεις στις παρουσιάσεις των φαρμάκων.

Σχετικά με τις βιταμίνες, νομίζω ότι μπορείς να απαντήσεις και μόνος. Αν πάρεις για μία εβδομάδα την Χ μάρκα πολυβιταμίνης και την επόμενη εβδομάδα την Ψ μάρκα. Προσπάθησε στη συνέχεια να μας πεις ποια ήταν καλύτερη από τις δύο. Στις περισσότερες περιπτώσεις νομίζω ότι επιλέγουμε αυτή που έχει πιο όμορφο κουτί συσκευασίας.
 
Φυσικά και δεν έχω άποψη, αλλά από ό,τι ακούω από άλλους και έχω ακούσει από τρεις διαφορετικούς κτηνιάτρους με γνώσεις σε πτηνά, το φάρμακο aviomycine το οποίο ειναι αντιβιοτικό, χαίρει μεγάλης αποδοχής και συστήνεται πολυ συχνά. Για αλλά προϊόντα δεν γνωρίζω.
 
Back
Top