Διατροφή Ποια η γνώμη σας για την τροφή της padovan με σπόρους και πέλλετς;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jimsim
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jimsim

PB New Member
Εγγραφή
4 Αυγ 2017
Μηνύματα
314
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Γειά σας έχοντας μιλήσεις με 4 πετ σοπ μου είπαν ότι δεν έχουν περλετς αλλά ένα μου είπε ότι έχει μια τροφή της padovan που έχει και σπόρους και πελετς. Από ότι έχω διαβάσει είναι καλό οι παπαγαλοι να τρονε και τα δύο οπότε τι πιστεύετε για αυτήν την τροφή;


http://www.padovanpetfood.com/en/uccelli/scheda/wellness-inseparabili
 
Τη συγκεκριμένη τροφή δε την ξέρω, τα πελετ είναι από τις καλύτερες τροφές και από τη στιγμή που το δικό σου είναι μικρό, πιθανόν να τα μάθει και πιο εύκολα. Τα δικά μου δυστυχώς δεν τα προτιμάνε πάντως. μπορείς να βρεις πελετς για αγορά online. Για αγορά σε pet shop όντος δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο "δυσεύρετα" και εγώ έχω πάει σε αρκετά μαγαζιά και δεν βρίσκω πουθενά.
 
Ουτε εγω τη γνωριζω τη συγκεκριμενη τροφη! Μπορεις να παραγγειλεις online απο πολλα καταστηματα παντως πελλετς! Απο κει κ περα δυσικα θα εχεις και τη τροφη του με τους σπορους μεσα! Αλλα θα ελεγα να δοκιμαζεις και φρεσκα φρουτα και λαχανικα απο τωρα που ειναι νωρις για να τα μαθει!
 
Οκ ευχαριστώ ο εκτροφεας μου είπε να του αρχίσω φρούτα και λαχανικά μόλις γίνει 3 μηνών δηλαδή σε 4 μέρες
 
Δεν γράφει πάντως η συγκεκριμένη ότι περιέχει πελετς άσχετα με το τι σου είπε ο μαγαζάτορας.
 
  • Like
Αντιδράσεις: zack27
Προφανώς ανάλογα το βάρος (αν θα παραγγείλεις μόνο αυτό ή και άλλα πράγματα) καθώς επίσης είσαι και Θεσσαλονίκη, πρέπει να γραφτείς και να δεις πόσα θα είναι τα μεταφορικά. Λογικά αν πάρεις και 2-3 ακόμα πραγματάκια δε νομίζω να είναι πρόβλημα... αν πάλι είναι πολύ ακριβά, ενημέρωσε μήπως βρούμε κάτι άλλο.
 
Back
Top