Φροντίδα Ποια η γνώμη σας για τις πατήθρες ασβεστίου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jimsim
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jimsim

PB New Member
Εγγραφή
4 Αυγ 2017
Μηνύματα
314
Πόλη
Θεσσαλονίκη
ποια ειναι η γνωμη σας για τις πατηθρες ασβεστιου;(σεπεριπτωση που καποιος δεν ξερει ειναι διαφορετικες αποαυτες με την αμμο το λεω γιατι εγω δεν το ηξερα και προσφατα το εμαθα)
 

Συνημμένα

  • ψα.webp
    ψα.webp
    3,8 KB · Προβολές: 9
Δεν έχω γνώμη εκ χρήσης.. Απλά παραθέτω έναν προβληματισμό σε σχέση με το τι είδους ασβέστιο είναι το υλικό που την κάνει πατήθρα ασβεστίου.. (μήπως είναι όντως άσβεστης ή γύψος; 😉)
Νομίζω ότι μια καλή επιλογή διατροφής συν το σουπιοκόκκαλο και το βραστό αυγό κάνουν μια χαρά την δουλειά τους σχετικά με την παροχή ασβεστίου. Δεν ξέρω όμως εάν υπάρχει διαφοροποίηση για τους παπαγάλους..

Εν κατακλείδι.. Δεν θα την έβαζα στα καναρινιά μου.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Την έχω δει σε pet shop. Θεωρώ ότι είναι η αντίστοιχη πέτρα ασβσεστίου σε σχήμα ράβδου αντί για καρδιά, που σημαίνει ότι δεν γνωρίζουμε από τι είναι φτιαγμένη καθώς και τι προσφέρει και σε τι ποσοστό στα πουλιά. Επίσης ενδεχόμενες τσιμπιές από τα πουλιά θα αλλάξει την μορφολογία της και αυτό δεν γνωρίζω (ούτε θέλω να μάθω) κατά πόσο είναι επικίνδυνο για την υγεία των ποδιών των πουλιών. Θα μείνω πιστός στο ταπεινό σουπιοκόκκαλο σαν βασική πηγή ασβεστίου.
 
Οι πατηθρες χρειαζονται συχνα καθαρισμο, επειδη λερωνονται με τα περιττωματα των πτηνων, αρα την συγκεκριμενη πατηθρα, θδ θα μπορεις να την καθαρισεις, και θα γινει και εστια μολυνσης για τα πτηνα, νομιζω το σουπιοκοκαλο ειναι οτι καλυτερο, και ουτε χρονο παιρνει.
 
Back
Top