Φάρμακα Ποια η γνώμη σας WORMER Cydectine

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης kika
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

kika

PB Member
Εγγραφή
13 Δεκ 2021
Μηνύματα
499
Πόλη
Θεσσαλονίκη
οσοι εχετε εμπειρια χρονων, ποια η γνωμη σας για το φαρμακο αυτο που μπαινει στο νερο,οποτε ειναι απλη η χορηγηση του για ακαρεα?

WORMER Cydectine 100ml (Ακάρι τραχείας)​

(Cydectine) Θεραπεία Ακάρεως στο πόσιμο νερό.

Για την αξάλειψη εσω-παρασίτων σε πτηνά συντροφιάς.

Χρήση: Διαλύετε 5ml Wormer σε 1 λίτρο νερού και χορηγείτε το διάλυμα σε όλα τα πτηνά για διάστημα 24 ωρών.

Επανάληψη μετά από 7 ημέρες.
 
Τι γνώμη να έχουμε για ένα φάρμακο; Τα φάρμακα δεν είναι "το είδα, το πήρα, ας το δώσω". Τα φάρμακα τα δίνει ο γιατρός όταν υπάρχει ασθένεια.

Μία παρατήρηση έχω να κάνω μόνο. Η δραστική ουσία του συγκεκριμένου φαρμάκου είναι η μοξιδεκτίνη η οποία είναι ανθελμινθικό. Τα ανθελμινθικά χορηγούνται για τη θεραπεία παθήσεων που προκαλούνται από σκουλίκια. Κακώς αναφέρει το κατάστημα ότι κάνει για ακάρεα της τραχείας.

Περισσότερα ανθελμινθικά

Τα δικά σου πουλιά τι έχουν;
 
@Stavros καλημερα-δεν βλεπω καποια αναπνευστικη δυσχερεια, απλα ειπα να το εχω υποψην μου γιατι δεν υπαρχει το προβλημα με την τοποθετηση σταγονας στο σβερκο,κατι που δεν θα καταφερνα να το κανω πχ στο budgie μου, γιατι ενω ειναι αρκετα ημερο και καλουλικο, αν το πιασω κανει σαν τρελλο και τσιμπαει τρομερα! περυσι ο πτηνιατρος μου ειχε συστησει κι εβαλα acaricine στο θηλυκο και αρσενικο gouldian, αλλα τα gouldian πιανονται ευκολα...
 
Καλησπέρα , από μια γρήγορη ματιά που έριξα αυτό το σκέυασμα δεν είναι για ακάρεα τραχείας . Είναι προφανώς για εξωπαράσιτα και σκουλήκια . τώρα για ακάρεα υπήρχε ένα φάρμακο το scat και ένα άλλο που πλάσαρε η mis gouldian (κάπως έτσι έλεγαν μια αμερικάνα που εξειδικευόταν σ΄αυτά τα πουλιά ) το οποίο ήταν με αριθμό (δεν θυμάμαι καλά) κάπως έτσι AC 70 - c73 κάτι τέτοιο . Εννοείται πως συμφωνώ με τον Σταύρο να μην φορτώνουμε τα πουλιά σκευάσματα ιδιαίτερα για πρόληψη . Καλή συνέχεια .
[automerge]1644178076[/automerge]
Το s76 .
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top