Αναπαραγωγή Ποια η διαδικασία αναπαραγωγής των green cheek conure;

Christos1964

PB New Member
Εγγραφή
5 Απρ 2016
Μηνύματα
223
Πόλη
Αθήνα
καλησπερα σε ολη τη παρεα,

εχω ενα ζευγαρι green cheek conure, 3χρ. το κοριτσι και 4 χρ το αγορι. ποια ειναι η διαδικασια προετοιμασιας αναπαραγωγης?
χρειαζεται καποια ειδικη διατροφη?
τα πουλακια ειναι περιπου 8 μηνες στο ιδιο κλουβι, τρεφονται με πελετς και φρουτα και θα ηθελα να προχωρησω σε αναπαραγωγη.
ολες οι συμβουλες ειναι δεκτες εννοειται.
ευχαριστω πολυ
 
Χρήστο είναι λίγο αργά για να ξεκινήσει τώρα η αναπαραγωγή. Οι θερμοκρασίες μπορούν να κάνουν τη διαδικασία επικίνδυνη. Θα περίμενα την επόμενη άνοιξη. Σε τι κλουβί ζουν τα πουλιά?
 
@Φοίβος Δεν υπηρχε περιπτωση να ξεκινησω μεσα στο καλοκαιρι διαδικασια αναπαραγωγης. το ξερω οτι ειναι επικινδυνο. απλα ηθελα να μαθω τη διαδικασια. Βεβαια καπου εχω διαβασει οτι και το οκτωβρη αναπαραγονται. Τα πουλια ειναι σε πολυ μεγαλο κλουβι (αυτα τα μεγαλα δαπεδου με ροδες). τα εχω μεσα στο σπιτι. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου
 
Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και το φθινόπωρο εφόσον ζουν μέσα στο σπίτι αρκεί να υπάρχει ηρεμία στο χώρο τους καθώς οι ορμονικές αλλαγές κάποιες φορές κάνουν τα πουλιά επιφυλακτικά κι απρόβλεπτα ακόμη και προς το ταίρι τους ή τα μικρά τους. Καλή διατροφή, πλούσια σε φρέσκες τροφές, αυγό και ασβέστιο (σε υγρη μορφή ως συμπλήρωμα) είναι τα βασικά για μια καλή προετοιμασία. Όπως και μια ευρύχωρη φωλιά σε σωστό σχήμα που να τους εμπνέει ασφάλεια.
 
Back
Top