Φροντίδα Ποια η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσω να βγάζω από το κλουβί τους παπαγάλους;

Panos1972

PB New Member
Εγγραφή
16 Ιουν 2018
Μηνύματα
72
Πόλη
Αγρίνιο
Ξέρει καποιος να μου πει ποτε ειναι καταληλη στιγμη να αρχισω να βγαζω εξω απο το κλουβι τους παπαγαλους;υπάρχει διαδικασία ή απλα ανοιγω το κλουβι και βγαίνουν;
 
Θα πρέπει να αναπτύξεις κάποια σχέση μαζί τους ώστε αν χρειαστεί να μπορείς να επέμβεις. Για παράδειγμα μπορεί κάποιο ατύχημα να συμβεί ή να μην επιστρέφουν μέσα στο κλουβί. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πιάσεις εσύ τα πουλιά για να τα βάλεις μέσα. Πρώτα προσπάθησε να τα κάνεις να εξοικειωθουν με το χέρι σου και μετά άνοιξε την πόρτα και άφησε τα να βγουν όταν θα είναι έτοιμα.
 
Ευχαριστώ πολυ. Εχω πολυ δρομο ακομα τοτε.
Κάνε αργά και σταθερά βήματα για να σε εμπιστευτούν οι παπαγάλοι. Ξεκίνησε κάνοντας ένα πρόγραμμα με τις ώρες που μπορείς να τους αφιερώνεις κάθε μέρα. Εάν η εκπαίδευση γίνεται κάθε μέρα την ίδια ώρα θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Διάβασε σε άλλα θέματα στο φόρουμ πώς θα τους εξημερώσεις. Όταν θα γίνει αυτό, οι βόλτες έξω από το κλουβί θα είναι παιχνιδάκι.
 
Αν οι παπαγάλοι δεν ειναι εξοικειωμένοι μεταξυ τους μην αποτολμήσεις να τους βγάλεις έξω από τα κλουβιά τους στο ίδιο δωμάτιο. Επίσης όταν τα πουλιά θα ειναι εκτός κλουβιού, καλά θα ήταν να βρίσκεται στον χώρο και κάποιος από εσάς.
 
Back
Top