Γενικά Ποια η συγγενεια κοκατου και κοκατιλ;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης akis07
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

akis07

PB Member
Εγγραφή
27 Νοε 2008
Μηνύματα
185
Πόλη
Πάτρα
μπορειτε να μου εξηγησετε τη συγγενεια κοκατου και κοκατιλ.
και επισης κοκατου και λουτινο κοκατιλ?
 
Cockatiels (Nymphicus hollandicus) είναι στην πραγματικότητα ένα είδος είδος cockatoo. Έχουν μεγαλύτερη σχέση με τη μαύρη cockatoos από το λευκό cockatoos. Πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι η Palm Cockatoo είναι η πιο πρωτόγονη του είδους. Ο αρχαίος πρόγονος της cockatoos ίσως εξεταστεί παρόμοια με την Palm Cockatoo. Όπως εξελίχθηκαν τα είδη, το μαύρο cockatoos εμφανίστηκε. Επίσης, η galah και cockatiels. Η λευκή cockatoos είναι τα πιο πρόσφατα μέλη της οικογένειας. Φυσικά, τα τελευταία εκατομμύρια χρόνια μέσα.


File:Cacatuidae phylogeny tree.svg - Wikipedia, the free encyclopedia

Το γεγονός ότι cockatiels και cockatoos σχετίζονται αυτό ενισχύεται από την εμφάνιση ενός galah-cockatiel υβρίδιο.

Talking Birds - Australia's Avian Newspaper

Lutino cockatiels είναι τα ίδια με την κανονική γκρίζα cockatiels. Η lutino χρώμα είναι μια μετάλλαξη. Είναι παρόμοιο με τον τρόπο που ορισμένοι άνθρωποι έχουν κόκκινα μαλλιά αντί για καφέ. Πρόκειται για ένα γενετικό χαρακτηριστικό.
 
Ήθελα να προσπαθήσω να εξηγήσω αυτό το διάγραμμα:

File:Cacatuidae phylogeny tree.svg - Wikipedia, the free encyclopedia

Αυτό είναι ένα Phylogeny Tree ... Είναι μια προσπάθεια γίνεται από τους επιστήμονες να εξηγήσουν τη σχέση μεταξύ των σχετικών ειδών ζώων.

Στο κάτω μέρος του δέντρου, θα δείτε "Probosciger aterrimus" (Palm Cockatoo). Το είδος αυτό είναι συνδεδεμένο με μια πράσινη γραμμή η οποία στη συνέχεια εντάχθηκαν σε άλλες ομάδες. Βλέπετε ότι η Palm Cockatoo και το μαύρο cockatoos (Callocephalon, Calyptorhynchus) και το Cockatiels (Nymphicus hollandicus) προήλθαν από έναν κοινό πρόγονο. Το λευκό και ροζ cockatoos προέκυψαν μετά από αυτά τα πτηνά. Μπορείτε επίσης να δείτε τη σχέση μεταξύ των cockatiel και το μαύρο cockatoos. Απλά ακολουθήστε τις γραμμές. Οι γραμμές είναι μια ένδειξη του τρόπου με τον οποίο τα είδη που προέκυψαν από τους προγόνους.
 
Back
Top