Διατροφή Ποια η σωστή διατροφή των Ringneck;

melagio80

PB Member
Εγγραφή
20 Οκτ 2008
Μηνύματα
1.993
Πόλη
Αθήνα
Θα ηθελα να μαθω ποια είναι η σωστή διατροφή που πρέπει να έχει ο Γιουτζι (ringneck) καθημερινα. Τον εχω δει να τρωει μονο ηλιοσπορους και πασατεμπους και απο φρουτο του εχω δωσει μονο μηλο που του αρεσει.
 
Να του βαζεις μιση-μια χουφτα η οσο υπολογιζεις οτι τρωει απο το μιγμα της τροφης του ωστε να πλενεις το μπολ του καθημερινα και να τα τρωει ολα και οχι μονο τους λιπαρους σπορους που του αρεσουν και ειναι το junk food της διατροφης τους.

Φρουτα δοκιμασε και τη μπανανα και το ροδι, που ειναι και εποχης, οπως και λαχανικα, μπροκολο, καροτο, σπανακι και οσα εχουμε γραψει σε αλλα θεματα οτι ειναι καλο να τρωνε. :)
 
Μπροκολο η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να του δωσω. Και στο μπουμπλη μια μερα πριν αρρωστησει του ειχα δωσει και μαλιστα πλυμενο και βρασμενο, η μανα μου θα το ετρωγε! Αρα καταλαβαινεις οτι δυσκολευομαι λιγο...
Αχλαδι κανει να τρωει;
 
Γεια σας και πάλι... Εχω την μικρη μου 2 μέρες και δεν ξέρω τι πρέπει να της δίνω... Διάβασα αυτα μέσα απο τα θέματα αλλα μου ειπαν οτι δεν κανει κατι κοτοπουλα και κατι τετοια που γραφει γιατι κάνουν τα πουλακια μας πιο επιθετικα! τι πρεπει να τρωνε καθημερινα και τι σαν λιχουδιες; φρουτα; λαχανικα; δεν ξερω τιποτα σχεδον...ΒΟΗΘΕΙΑ!
 
Back
Top