Αναπαραγωγή Ποια η σωστή χορήγηση αυγού σε ζευγάρι παπαγάλων που έχει αυγα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης markos34
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

markos34

PB New Member
Εγγραφή
16 Νοε 2013
Μηνύματα
68
Καλησπέρα και πάλι, σε κουβέντα που είχα σήμερα με φίλο που ασχολείται και αυτός με παπαγαλάκια, επέμενε στην καθημερινή χορήγηση αυγού. Εγώ στο ζευγάρι δίνω μέρα παρά μέρα, στο άλλο που έχει τούς νεοσσούς δίνω καθημερινά. Τελικά τι ισχύει κατά την περίοδο επώασης, μπερδεύτηκα λίγο. Στο τρίτο δε ζευγάρι που δεν έχει ούτε αυγά(μάλλον γριούλα η ορμονικό)δίνω μια φορά την εβδομάδα.
Ευχαριστώ.
 
Καλό είναι το πρόγραμμά σου. Όσο κλωσσάνε δεν δίνουμε κάθε μέρα, για να αποφύγουμε να παχύνουν την περίοδο της σχετικής ακινησίας.
Όταν σκάσει το πρώτο αυγό, ξεκινάμε καθημερινά.
Τώρα στην ηλικιωμένη μπορείς και δύο φορές την εβδομάδα.
 
Σε ευχαριστώ πολύ maria μού, για της άμεσες και πολύ σωστές απαντήσεις.Λέω και εγώ τι στο καλό?μάλλον από το πολύ διάβασμα θα μπερδεύτηκα κάπου,😀. Τελικά είχα δίκιο. Τι στο καλό στο καλύτερο σχολείο είμαι (petbirds)με την καλύτερη δασκάλα. Την κυρια maria 😀.
 
Τι στο καλό στο καλύτερο σχολείο είμαι (petbirds)με την καλύτερη δασκάλα. Την κυρια maria 😀.
Για σχολείο, μέσα είσαι, αλλά από δασκάλα πρόκοψες. Όλα τα χρόνια στην δουλειά έλεγα, όποιος θέλει να μάθει παρακολουθεί, δεν έχω να πω τίποτα σε κανέναν. Είμαι πολύ κακή στο δασκαλίκι :)
 
Θα διαφωνήσω μαζί, σού στο κομμάτι που λες(είμαι πολύ κακή στο δασκαλικη)έχω παρακολουθήσει πολλές απαντήσεις και συμβουλές για διάφορα θέματα σε πολλά παιδιά εδώ μέσα που έχεις δώσει, που καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν αρκεί μόνο να παρακολουθεί κάποιος για να μάθει, αλλά πρέπει να είναι και τυχερός να πέσει σε άνθρωπο που ξέρει να μεταφέρει της γνώσης του στον άλλο, κάτι που εσύ κάνεις πολύ καλα.
 
Back
Top