Διατροφή Ποια συσκευαμένη τροφή προτείνετε για ringneck;

Καλησπέρα... Εγώ του αγόρασα χύμα τροφή και τρελαίνεται! Δεν κάνει;
Καλησπερα Ζωη!
Μπορεις να διαβασεις και μονη σου οτι δεν ειναι καθολου καλη επιλογη Χύμα ή συσκευασμένη τροφή για το πουλάκι μας;
Μακροπροθεσμα μπορει να προκαλεσει και θανατο. Καλυτερα να αλλαξεις σταδιακα (οι αποτομες αλλαγες αντενδεικνυνται) με μια συσκευασμενη :)
 
Myraέχω ringneck.. Να του πάρω τροφή για μεγάλους παπαγάλους;από μωρό είναι 4 μηνών θέλει μεγάλα σποράκια... Και μια ερώτηση.. Πως βάζω φωτο του μωρού;
 
Μπορεις να διαβασεις εδω
Η διατροφή των παπαγάλων απο τον Tony Silva
Σωστή διατροφή πουλιών σημαίνει υγιή πουλιά
Και κατοπιν να ζητησεις τις γνωσεις της @maria p :)

Οσο για τις φωτο μπορεις να φτιαξεις ενα νεο θεμα εδω Παρουσιάσεις Πουλιών να μας το παρουσιασεις. Οδηγιες για τη φωτο εδω petbirds.gr/community/threads/Πως-να-επισυνάψω-ένα-αρχείο-στο-μήνυμά-μου.9996/ !
Περιμενουμε!
 
Όσα σου προτείνει η Μιράντα θα σε βοηθήσουν πολύ, ασχολήσου να διαβάσεις γιατί εκτός των σπόρων, χρειάζεται ποικιλία στην διατροφή του και φρόντισε να την μάθεις, μετά θα σου φαίνεται πολύ απλό.
να του πάρω τροφή για μεγάλους παπαγάλους;
Προς το παρόν όσο είναι μικρό για μεσαίους και αγόραζε και ηλιόσπορο ανάλατο για ανθρώπινη βρώση που είναι μεγαλύτερος και πρόσθετε στο μείγμα. Αργότερα που θα σκληρύνει το ράμφος του, παίρνεις πιο δύσκολες τροφές.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
να ο μουργος μου

Μάιρα και Μαρία ευχαριστώ πολύ, δεν ξέρω αν φαίνεται στην φωτό προσπάθησα πολύ 😀
 

Συνημμένα

  • 11156267_1090541724307210_5807126229768440120_n.webp
    11156267_1090541724307210_5807126229768440120_n.webp
    95,1 KB · Προβολές: 79
Αχ τι γαλάζιος καλλονός είναι αυτός! Φτου φτου φτου να σου ζήσει!
 
παιδιά είμαι αρχάρια... Προσπαθ΄ω να δω πως θα την βάλω φωτό προφίλ και ντιπ... Είναι 4 μηνών τον λένε Πέτρο και μας κάνει οτι θέλει... Είναι φιλικός αλλά ρίχνουμε και τις δαγκωνιές μας οταν προσπαθώ να τον κατεβάσω από τον ώμο μου... Του αρέσουν πολύ οι πατάτες αν και προσπαθώ να μην του δίνω και τρώει τα παιχνίδια του 😀
 
Κουκλος! Λατρευω τα γαλαζια, ειχα παλια εναν! Δυστυχως που εφυγε...☹ να τον προσεχεις, φτου φτου φτου μην τον ματιασουμε😛
 
Ειναι γλυκυτατος! Καπου διαβασα οτι δεν κανει να τον αφηνεις στον ωμο ή στο κεφαλι σου, γιατι θεωρει οτι εκεινος εινια ο κυριαρχος αλλα δεν ειμαι σιγουρη αυτη τη στιγμη..

Οσο για τη φωτο μπορεις να τη ανεβασεις και στα media :)

Επισης θα μπεις σε εντατικα δεν εισαι αρχαρια πλεον! Αμα θελεις να δημιουργησεις νεο θεμα στις παρουσιασεις πουλιων που σου εγραψα, και να μας βαλεις πολλες πολλες φωτο!
petbirds.gr/community/forums/Νέο-Μέλος.5/ εδω μπορεις να μας πεις κααι δυο λογακια για σενα, ποτε ξεκινησες να ασχολεισαι με τα πουλια, αν εχεις και αλλα ζωακια κτλ! Και οτι θες εδω ειμαστε!
 
Back
Top