Διατροφή Ποια τροφή να επιλέξω για το καναρίνι μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης elenitsa
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

elenitsa

PB New Member
Εγγραφή
5 Ιαν 2018
Μηνύματα
4
Πόλη
Αριδαία
Καλησπέρα και καλη χρονια να εχουμε. Πριν 6 μηνες μου εκαναν ένα καναρινι δωρο. Μεχρι τοτε δεν ειχα επαφη με τα καναρινια αλλα το λατρεψα. Χρειαζομαι την βοηθεια σας. μεχρι τωρα του εδινα τροφη beaphar xtra vital premium, την τρωει αρκετα καλα και δεν εχουμε κανενα θεμα με αρρωστια. Αλλα διαβασα ότι δεν είναι και ότι καλυτερο. Θα ηθελα να μου προτείνεται καποιες καλες τροφες. Διαβασα για την vitacraft pemium menu με μελι ότι είναι αρκετα καλη. Τι μου προτείνετε; Πρεπει να παρω και καποιες βιταμινες και αν ναι ποιες; Του βαζω λαχανικα και φρουτα 3 φορες την εβδομαδα. Από τον Νοεμβριο τον εχω μεσα γιατι εχουμε πολύ κρυο στην Αριδαια. Κελαηδαει παρα πολύ και φαινεται υγιεις. Σας παρακαλω προτείνετε μου προιοντα που μπορω να παραγγελω γιατι στην περιοχη δεν εχουμε κατι αξιολογο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Διάβασε εδώ https://community.petbirds.gr/threa...υ-κυκλοφορούν-στα-pet-shop.31265/#post-402013
Και εδώ https://community.petbirds.gr/threads/Φροντίδα-καναρινιών-ολόκληρο-τον-χρόνο.31037/

Υπάρχουν πολλές και καλές τροφές, θα βρεις κάποια που θα μπορείς να. αγοράζεις σε μικρές ποσότητες για να μην σου μένει πολύ καιρό...
Όσο για τις βιταμίνες εδώ θα βρεις πολλές απόψεις και είναι στην κρίση σου να αποφασίσεις.
Γενικά όσο περισσότερο διαβάζεις τα άρθρα εδώ στο site και μαζί με την προσωπική σου εμπειρία, τόσο πιο σίγουρη θα αισθάνεσαι για το χόμπι σου.
Καλή αρχή και όλα θα πάνε καλά.
 
Back
Top