Διατροφή Ποια τροφη να προτιμησω για τον κοκατιλ μου;

kostas kompos

PB New Member
Εγγραφή
17 Ιουν 2015
Μηνύματα
47
Πόλη
Χαλκίδα
γεια σας! Μιας και ειμαι καινουριος στο φορουμ θα ηθελα να μου πειτε πια τροφη να προτιμησω για τον κοκατιλ μου.Αυτην την περιοδο του εχω της versele laga που ειναι ειδικη για κοκατιλ. Πιστευετε πως ειναι καλη, εχετε καποια αλλη να μου προτεινετε;
 
Κοίτα, χωρίς να μπορώ να σου πω με ισχυρογνωμοσύνη ότι είναι κάποια καλύτερη, θα σου πω την δική μου επιλογή. Αν ήταν σωστή θα δείξει, γιατί έχω λίγο καιρό που έκανα την αλλαγή.
Έδινα κι εγώ την versele laga. Είχα παρατηρήσει ότι κάτω στο δοχείο αλλά και στις ταΐστρες, άφηνε πολλά υπολείμματα σκόνης. Έτσι ψαχνόμουν. Κάποια στιγμή βρήκα την αντίστοιχη της quiko. Κυκλοφορεί στα 750 γρ. Νομίζω και σίγουρα σε 2κιλη. Τώρα την άλλαξα με αυτήν και μου φαίνεται καλύτερη. Η αποδοχή από τα πουλιά είναι άριστη, δεν έχει χρωματιστά μπισκοτάκια, έχει μεγαλύτερη ποικιλία σπόρων και δεν έχει καθόλου σκόνη.
Πιο πριν έπαιρνα την Deli Nature. Αν θυμάμαι καλά κι αυτή δεν είχε μπισκοτάκια, σκόνη όμως είχε.
Αν έχεις μόνο ένα πουλάκι, τώρα το καλοκαίρι, να χρησιμοποιείς μικρότερη συσκευασία. Τον χειμώνα μπορείς και μεγαλύτερη γιατί συντηρείται καλύτερα αν την αφήσεις μακριά από θερμαντικά σώματα.
 
Πέλλετς όχι, δεν έχει τύχει δηλαδή όχι πως είμαι αρνητική. Φρούτα ναι αλλά κυρίως χορταρικά, λαχανικά (δίνε πιπεριές ακόμα και καυτερές) και φρέσκα αρωματικά βότανα τους δίνω, επίσης αγοράζω αμυγδαλο κομμένο φιλέ και τους βάζω μέσα στους σπόρους, κόκκινη κινόα γιατί η λευκή θέλει βράσιμο, λίγο σουσαμάκι και κάποια μπαχαρικά (πάτα στο λινκ να διαβάσεις). Επίσης διάβασε το άρθρο για την διατροφή των παπαγάλων του Tony Silva .
 
Είχα παρατηρήσει ότι κάτω στο δοχείο αλλά και στις ταΐστρες, άφηνε πολλά υπολείμματα σκόνης. Έτσι ψαχνόμουν. Κάποια στιγμή βρήκα την αντίστοιχη της quiko. Κυκλοφορεί στα 750 γρ. Νομίζω και σίγουρα σε 2κιλη.
Μαράκι υπάρχει κάποιο link να δούμε τη συσκευασία αυτής της τροφής; Από Pet shop την αγοράζεις;Έχω παρατηρήσει κ εγώ τη σκόνη που ανέφερες στη versele laga συν ότι πάει χαμμένη η μισή ποσότητα γιατί δεν μου τρώνε τα κίτρινα μπισκοτάκια που έχει μέσα.

Μαράκι υπάρχει κάποιο link να δούμε τη συσκευασία αυτής της τροφής; Από Pet shop την αγοράζεις;Έχω παρατηρήσει κ εγώ τη σκόνη που ανέφερες στη versele laga συν ότι πάει χαμμένη η μισή ποσότητα γιατί δεν μου τρώνε τα κίτρινα μπισκοτάκια που έχει μέσα.
αα, νομίζω τη βρήκα.Αυτή είναι; pet4u.gr/quiko-premium-parrots-q.html
 
Εγω δινω την deli nature και ειμαι ευχαριστημενος... Και τα πελετς ειναι παρα πολυ καλα αλλα λιγο πιο ακριβα...
τωρα κατα την γνωμη μου να προτιμας μειγματα χωρις μπισκοτακια και με μεγαλη ποικιλια σπορων, αυτα, εαν καταληξεις σε καποιο μειγμα ποσταρε το να σου πουμε την γνωμη μας
 
Back
Top