Διατροφή Ποια φρούτα και λαχανικά επιτρέπονται και ποια απαγορεύονται στα καναρίνια;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Hecate
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Hecate

PB New Member
Καλησπερα σε όλη την ομάδα!
Τι φρούτα και λαχανικά δίνετε στα καναρίνια σας και ποιες τροφές είναι απαγορευμένες;

Καλησπερα σε όλη την ομάδα!
Τι φρούτα και λαχανικά δίνετε στα καναρίνια σας και ποιες τροφές είναι απαγορευμένες;
Αυτή είναι η λίστα για τα ασφαλή φυτά

Το δικό μου καναρίνι τρελαίνεται για πιπεριά, ότι χρώμα ακόμα κ καυτερή, με τους σπόρους της, μπρόκολο, κουνουπίδι, καρότο, σπανάκι, κέιλ, καλαμπόκι, αρακά. Μην προτιμάς το μαρούλι κ το αγγούρι γιατί δεν προσφέρουν κ πολλά. Λαχανικά δίνω δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Φρούτα λόγω ζάχαρης πιο σπάνια. Μήλο (καλύτερα το πράσινο από το κόκκινο, αν κ ο δικός μου προτιμά το κόκκινο), μπανάνα, αχλάδι.

Αυτή είναι η λίστα για τα ασφαλή φυτά
Επειδή βλέπω ότι στα τοξικά φυτα έχει και φυτά εσωτερικου χώρου.... ειναι τοξικά για να τα φάει ή να κάτσει πάνω τους ετσι; όχι να υπάρχουν γενικά στον χώρο;

• Like
Αντιδράσεις: ianos
Επειδή βλέπω ότι στα τοξικά φυτα έχει και φυτά εσωτερικου χώρου.... ειναι τοξικά για να τα φάει ή να κάτσει πάνω τους ετσι; όχι να υπάρχουν γενικά στον χώρο;
Έχεις τέτοια φυτά;

Ναι έχω μονστέρα απ αυτα που γραφει . Αλλά το πουλάκι δεν βγαίνει απ το κλουβί.

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
Ναι έχω μονστέρα απ αυτα που γραφει . Αλλά το πουλάκι δεν βγαίνει απ το κλουβί.
Η λίστα με τα ασφαλή φυτά αφορά το διαιτολόγιο των πτηνών άρα πιστεύω πως όχι δεν είναι πρόβλημα. Κ νομίζω το συγκεκριμένο ότι δεν αναδύει μυρωδιά στο χώρο.

είναι τοξικά αν τα καταναλώσει. Αλλά αν καθήσει πάνω τους, είναι πιθανό να τα "τσιμπήσει" να δοκιμάσει δλδ.

Back