Αναπαραγωγή Ποια φωλιά μου προτείνετε;

ParrotletTwityZeta

PB Member
Εγγραφή
8 Ιουν 2020
Μηνύματα
795
Πόλη
Μυτιλήνη
Σε λίγο καιρό ξεκινάει η αναπαραγωγική περίοδος και μας είπε ο εκτροφέας μας να τους πάρουμε μια φωλιά να την συνηθίσουν. Έχετε να μου προτείνετε κάποια? Προτιμότερο είναι να αγοράσω ή να φτιάξω μία ?
 
Αν πιάνουν τα χέρια σου γιατί να μην φτιάξεις μια εσύ, αλλά δεν έχω να σου προτείνω κάποια φωλιά
 
Κοιτα μπορεις να αγορασεις για παρροτλετ ειβαι γυρο στα 9 ευρω να φτιάξεις μπορεις με κοντρα πλακε θαλάσσης ειναι ακριβουτσικο ξυλο πχ με 9 χιλιοστα γυρο στο 5 10 ευρω αλλα θα το πλένεις αφοβα!
 
Η 2 επιλιγη θα σε βολεψει!Εγω σκεφτομαι πως θα πλενω την φωλια τελεια χωρις νερα.Το κολπο ειναι πολυ πριονιδι!Οι διαστασεις τις φωλιας το μικρότερο μεγεθος πρεπει να ειναι 60×30×40
 
@giannisvlg εδώ πέρα γράφει για μέγεθος κλουβιου
[automerge]1613506543[/automerge]
Το άρθρο γράφει:
<<Οι φωλιές θα πρέπει να είναι κατασκευασμένες από ξύλο (δρυς κατά προτίμηση) πάχους 2.5εκ. Οι προτεινόμενες διαστάσεις είναι μήκος: 30-35εκ, ύψος: 17-20εκ, πλάτος :17-20, με την οπή εισόδου να είναι σε διάμετρο 5-6εκ.>>
 
Διάβασε το παρακάτω:
Είναι οι φωλιές που φτιάχνω εγώ για τα δικά μου γιατί δεν με βόλευαν οι φωλιές του εμπορίου. Από οικονομικής πλευράς σε συμφέρει καλύτερα να αγοράσεις μια έτοιμη του εμπορίου, αρκετά μικρότερη βέβαια και όχι τόσο χρηστική. Οι τιμές στα ξύλα έχουν αυξηθεί.Η τελευταία που έφτιαξα μου στοίχισε γύρω στα 12 ευρώ.
 
Back
Top