Διατροφή Ποια pellet να αρχίσω να δίνω στο ringneck μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης KIKO1982
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@CHRISTOFER30 ξεκίνησα να zupreem natural αλλά δεν του αρεσαν. Έχω παραγγείλει τα Harrison’s High Protency Coarse τα οποία μου πρότεινε πτηνιατρος και έχω ακούσει παρα πολύ καλά λόγια για τα συγκεκριμένα. Όμως, πιστεύω ότι οποιαδήποτε μάρκα κι αν επιλέξετε θα είναι μια χαρά!
 
Οποιαδήποτε από αυτές τις μάρκες είναι μια χαρά.

1598208157781.webp

Με δοκιμές θα δεις ποια του αρέσει περισσότερο,

Η προσαρμογή θα πρέπει να γίνει σταδιακά, αν σε ενδιαφέρει να περάσεις σε αποκλειστική χρήση pellet.
Όπως και να έχει για ένα διάστημα θα του παρέχεις και τα 2 στο κλουβί του και θα παρατηρήσεις τι τρώει και πόσο από το καθένα.

Θέλεις να κόψεις τελείως τους σπόρους και γιατί;
 
@Chrisad την τροφή που του δίνω την τρώει δεν έχω πρόβλημα με μια προτίμηση βέβαια στον ηλιόσπορο, απλά έχω διαβάσει ότι τα πέλλετ του παρέχουν μια πλήρη διατροφή και από θέμα βιταμινών κι επειδή εδώ επαρχία τα pet δεν σου δίνουν πολλές επιλογές ειδικά για πτηνά δηλαδή πέλλετ ούτε κάν έχουν και δεν ξέρουν να σου προτείνουν το θέμα μου είναι ότι του δίνω μια βιταμίνη tropical , και δεν την πλησιάζει κάν και θέλω να βρω κάτι που να τον καλύπτει και από θέμα βιταμινών
 
Καλή σκέψη , οπότε θα του τα έχεις μόνιμα στο κλουβί και ότι θέλει τρώει. Τις βιταμίνες βγάλτες, είναι προτιμότερο να τις παίρνει από τροφή και όχι από συμπληρώματα. Φρούτα, λαχανικά σου τρώει;
 
Μικρούλης είναι, πολύ καλά κάνεις και του προσφέρεις ποικιλία τροφών, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την υγεία του. Μη σε πιάνει πανικός όμως (το λέω για τις βιταμίνες). Βάλτου και τα pellet και συνέχισε να τον μαθαίνεις στα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, νομίζω ότι το πας πολύ καλά.
 
Back
Top