Φροντίδα Ποιοι παπαγάλοι εκπαιδεύονται πιο εύκολα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ameli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ameli

PB New Member
Εγγραφή
13 Ιουν 2021
Μηνύματα
312
Πόλη
Ιωάννινα
Καλησπερα! Θα ήθελα να σας ρωτησω ποιο είδος παπαγαλου εκπαιδεύεται πιο εύκολα? ( δεν θα παρω κάποιο από αυτά απλά το έχω απορία) Ευχαριστώ!
 
  • Like
Αντιδράσεις: Vada
Απο οτι εχω ακουσει τα budgie εκπαιδευονται ευκολα αλλα ειναι και με τον χαρακτηρα καθε πουλιου
 
  • Like
Αντιδράσεις: Vada
@neni Ναι όντως το έχω παρατηρήσει και εγώ... Εκτός από κάποια που δεν θέλουν να τα αγγίζεις. Όπως είπες έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του κάθε πτηνού. Σε ευχαριστώ πολύ!
 
  • Like
Αντιδράσεις: Vada
Οπωσδήποτε έχει και μια σημασία το ότι ένα μπάτζι μπορεί να σε δαγκώσει, αλλά δεν κάνει ιδιαίτερη ζημιά. Δλδ, μπορεί να κόψει δέρμα, ή, σητν δική μου περίπτωση, να το μελανιάσει (απότι φαίνεται ο αντίχειράς μου είναι φτυστός μαρούλι), αλλά δεν είναι ποτέ σοβαρό. Ενώ ένας αρκετά μεγαλύτερος παπαγάλος μπορεί να χρειαστεί ράμματα το δάγκωμά του. Οι μακάο κόβουν δάχτυλα. Από την άλλη, τα μπάτζι είναι πα΄ρα πολύ μικρά σε μέγεθος, οπότε φοβούνται εύκολα και ακόμα κι αν είναι καλά εκπαιδευμένα, μπορεί να τρομάζουν συχνά πυκνά για τον παραμικρό λόγο, τον οποίο εμείς μπορεί και να μην μπορούμε καν να φανταστούμε. Όλα αυτά ειναι εικασίες φυσικά, δεν ξέρω από έρευνες.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Vada
@Nausicaa και μεγάλα δόντια ίσον μεγάλη ζημιά... Μια φορά με είχε δαγκώσει ένα άλογο... Αστα!
Τα θυληκα δεν έχουν πιο σκληρό δαγκωμα?
 
Ακριβώς γιαυτό φοβάμαι τα άλογα! Και για τις κλωτσιές στο κεφάλι...
Να σου πω την αλήθεια, αυτό δεν το ξέρω, ξέρω όμως ότι τα θυληκά είναι γενικά πιο δύστροπα και επιθετικά από τα αρσενικά, οπότε ίσως έχει σχέση με αυτό.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ameli
Back
Top