Διατροφή Ποιους σπόρους τρώνε οι παπαγάλοι budgerigars;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης dms
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

dms

Banned
Γεια σας θελω να μου πειτε τι σπορους τρωνε οι μικροι παπαγαλοι και αν το μειγμα που τους δινω εγω ειναι επαρκες, επιλεγω την επωνυμη τροφη της trill που περιεχει βρωμη, ασπουρι, κιτρινο κεχρι, κοκκινο κεχρι, ασπρο κεχρι, την χρησιμοποιει κανεις αλλος αυτη την τροφη;

επίσης τρώνε καναβούρι, νίζερ, ιαπωνικό κεχρί, κεχρί σενεγάλης, κεχρί plata.

Καλή μου φαίνεται η τροφή που τους δίνεις. Είσαι ευχαριστημένος;

Καλή τροφή επίσης και με πολλά είδη σπόρων είναι οι καινούργια που έχει βγει της Vitakraft. Υπάρχει και για μικρούς και για μεσαίους παπαγάλους. Μιλάω πάντα για τις καινούργιες συσκευασίες της Vitakraft :)

Το μειονέκτημα της Trill είναι η χάρτινη συσκευασία της. (Αν μιλάμε γι' αυτήν με τη χάρτινη συσκευασία). Όμως δε μου έχουν πει ότι είναι κακής ποιότητας τροφή.

Το μειονέκτημα της Trill είναι η χάρτινη συσκευασία της. (Αν μιλάμε γι' αυτήν με τη χάρτινη συσκευασία). Όμως δε μου έχουν πει ότι είναι κακής ποιότητας τροφή.

Ναι αυτη με την πρασινη χαρτινη συσκευασια αλλα γιατι πιστευεις οτι αυτο ειναι μειονεκτημα;

επίσης τρώνε καναβούρι, νίζερ, ιαπωνικό κεχρί, κεχρί σενεγάλης, κεχρί plata.

Καλή μου φαίνεται η τροφή που τους δίνεις. Είσαι ευχαριστημένος;

Τα πουλια την τρωνε, αρα θα πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος, αυτο που με ενδιαφερει εμενα ειναι εαν αυτοι οι σποροι ειναι επαρκης για την αναπαραγωγη τους και για να διατηρουνται σε καλη φυσικη κατασταση

Νομιζω οτι τρωνε και λιναροσπορο η κανω λαθος;

Ναι αυτη με την πρασινη χαρτινη συσκευασια αλλα γιατι πιστευεις οτι αυτο ειναι μειονεκτημα;

Το χαρτί, σε αντίθεση με την πλαστική ή άλλη συσκευασία επιτρέπει σε διάφορους μικροοργανισμούς να εισέρχονται. Βέβαια αυτό μπορεί να συμβεί και με ένα ανοιχτό σακουλάκι τροφής στο σπίτι μας. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση γνωρίζουμε που και πως προφυλάσουμε τις τροφές, ενώ πριν την πάρουμε στα χέρια μας δε γνωρίζουμε από που έχει περάσει. Και για να είμαι σαφής δεν εννοώ πως είναι ακατάλληλη ως τροφή, απλά -για μένα- έχει αυτό το μειονέκτημα.

Το χαρτί, σε αντίθεση με την πλαστική ή άλλη συσκευασία επιτρέπει σε διάφορους μικροοργανισμούς να εισέρχονται. Βέβαια αυτό μπορεί να συμβεί και με ένα ανοιχτό σακουλάκι τροφής στο σπίτι μας. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση γνωρίζουμε που και πως προφυλάσουμε τις τροφές, ενώ πριν την πάρουμε στα χέρια μας δε γνωρίζουμε από που έχει περάσει. Και για να είμαι σαφής δεν εννοώ πως είναι ακατάλληλη ως τροφή, απλά -για μένα- έχει αυτό το μειονέκτημα.

Ναι Κανουν την εμφανιση τους μικρα εντομακια αλλα αυτο παρατηρειται κυριως το καλοκαιρι με τη ζεστη, η μονη λυση ειναι οταν παιρνουμε καποιους σπορους να τους τοποθετουμε μεσα σε πλαστικους κουβαδες με καπακι, ετσι κανω εγω

(Εφοσον αυτοι οι σποροι ειναι καθαροι και δεν εχουν προσβληθει)

I ζωοτροφών μου Budgies σβόλων από την Harrison harrisonsbirdfoods.com/products/index.html. Δισκία είναι περίπου 30% της διατροφής τους. Κάθε πρωί τους δώσουμε τα βρασμένα καφέ ρύζι με λαχανικά. Δίνω διάφορα λαχανικά κάθε εβδομάδα. Συνήθως επιλέγουν καλαμπόκι, σπανάκι, μπρόκολο, γλυκοπατάτες ή σκουός. Θα προσθέσω επίσης ορισμένα Hagen Prime Supplement. Αυτό είναι περίπου το 70% της διατροφής τους. Θα τους δώσουμε κεχρί και περιστασιακά ή άλλων σπόρων.

Μερικές εβδομάδες, για να προσθέσετε ποικιλία, θα τους δώσει "birdie bread". Επίσης, τα λαχανικά για να προσθέσετε το ψωμί μείγμα.

Back