Φροντίδα Ποιο από τα δύο κλουβιά μού προτείνεται για τον παπαγάλο μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης nefeli22
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

nefeli22

PB New Member
Εγγραφή
9 Σεπ 2017
Μηνύματα
51
Πόλη
Ιωάννινα
Γειά σας και πάλι παιδιά. Ελπίζω να μην σας έχω σπάσει λίγο τα νεύρα. Όπως είπα και πριν τον παπαγαλο τον έσωσα από μια οικογένεια που τον κακομεταχειριζονταν. Οι παλιοί ιδιοκτήτες είχαν ένα στρογγυλό κλουβακι. Όπως μου είπατε κι εσείς δεν κάνει να έχω στρογγυλό κλουβακι.

Βρήκα 2-3 κλουβάκια με διαστάσεις:
  1. 70 / 40 / 79.5 cm. Στα 60€ και ένα άλλο με διαστάσεις.
  2. 43,4 х 43,4 х 76,5 см (+20 см) 835g και τιμή 61 € και το τελευταίο.
  3. Διαστάσεις 58 x 36 x 52 cm 852g στα 39€ πιο μου προτείνεται και γιατί;
  4. Βρήκα και ένα 4. 42*30*57,50 CM
 
Σαν διαστάσεις το πρώτο είναι καλό. Η πόρτα του πως είναι για να μπορεί να βγαίνει άνετα το πουλί;
 
Σαν διαστάσεις το πρώτο είναι καλό. Η πόρτα του πως είναι για να μπορεί να βγαίνει άνετα το πουλί;
Δεν εξήρε δεν φαίνεται καλά στην εικόνα. Θα πάω κάποια στιγμή σε πετ σοπ να δω. Θέλω ο παπαγαλος μου να είναι πολύ καλύτερα σε συνθήκες από τους προηγούμενος ιδιοκτήτες
 
εμενα προσωπικα μου αρεσαν το πρωτο και το τεταρτο. το τεταρτο εχω την εντυπωση οτι εχει και μεγαλη πορτα. Δες και μεσω ιντερνετ για κλουβι, πιστευω οτι θα βρεις ποιο οικονομικο.
 
Να πω κάτι... Ποιο ειναι το μέγεθος αυτού του παπαγάλου; Τελικά τι ράτσα ειναι; Ρωτώ διότι ειναι πολυ διαφορετικό ενα κλουβι για ρινγκνεκ και ενα για παροτλετ.
Ούπς, μόλις διάβασα οτι ειναι ρινγκνεκ. Ξέρει κανεις, πέραν των διαστάσεων του κλουβιού, πόσο ειναι το ιδανικό διάκενο για αυτην τη ράτσα;
 
ο γιαννης εχει δικιο, πρεπει να ειναι καταληλο για ρινκετ. Νομιζω οτι τα μελη που εχουν αυτη την ρατσα να γραψουν για τις διαστασεις και τι προτεινουν. Να βοηθησουμε την φιλη μας για την σωστη επιλογη, για να μην της δωσουν οτι να νε στο πετ. εγω δυστηχως δεν εχω γνωσεις για ρινκετ.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Δεν φαίνονται καλά τα κλουβάκια, εγώ θα διάλεγα το μεγαλύτερο ώστε να έχει το χώρο του και ακόμα παραπάνω. Λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ σίγουρα θα βοηθήσει.
 
Δεν έχω ιδέα από παπαγάλους αλλά εδώ και δύο μήνες περίπου έχω τον Λινκ (ρινγκνεκ). Αγόρασα στα 45€ το δεύτερο κλουβί από τις επιλογές που έχεις και φαινόταν υπερβολικά μεγάλο για Τον Λινκ. Πλέον σκέφτομαι αν το είχα ψάξει περισσότερο το θέμα θα αγόραζα ακόμη μεγαλύτερο. Εκτός από τον Παπαγάλο παίζει ρόλο και το σπίτι, ή οικονομική δυνατότητα και η διάθεση να το καθαρίζεις. Σίγουρα όλοι μας τα καθαρίζουμε απλα επισημάινω ότι όσο μεγαλύτερο τόσο περισσότερο λερώνεται.
 
Γιατί να συμβαίνει αυτό; Εγώ νόμιζα ότι ισχύει το αντίθετο.
Εννοώ ότι λόγω μεγέθους έχει μεγαλύτερη επιφάνεια που θέλει σε περισσότερα σημεία τρίψιμο στον πάτο του κλουβιού.
 
Θελει περισσοτερο χαρτι γιατι λερωνεται παντου,10 κουτσουλιες σεΑ3 και αλλο 5 σε διπλασιο χαρτι!
Φαινονται λιγοτερο αλλα πρεπει να καθαριστει καθε μερα ετσι κ αλλοιως βαλε και τα σπορακια λαχανικα που σαπιζουν... Εχει δουλεια
Επισης αλλο 10 κουτσουλιες Παροτλετ , αλλο Αλεξανδρινου κ αλλο Μακαω😉
 
Back
Top