Γενικά Ποιο είδος από τα παραδείσια σας αρέσει περισσότερο;

Καναρίνι4ever

PB Known Member
Εγγραφή
8 Δεκ 2013
Μηνύματα
2.500
Πόλη
Καισαριανή
Γειά σας παιδιά! Καλημέρα σας και καλή Σαρακοστή! Θα ήθελα να μου γράψετε σχετικά με το είδος ή και είδη των παραδείσιων σπίνων που τρέφεται μια ιδιαίτερη προτίμηση. Επίσης, θα ήθελα να αιτιολογήσετε την επιλογή σας λέγοντας τους λόγους που σας αρέσουν τα συγκεκριμένα είδη. Περιμένω πως και πως τις απαντήσεις σας! Φιλικά Αμβρόσιος!
 
Τα Gouldians κατά τη γνώμη μου είναι από τα ομορφότερα παραδείσια πουλάκια που μπορούμε να έχουμε στη κατοχή μας. Μας κερδίζουν με τα χρώματα τους. Ξεχωρίζουν άμεσα από όλα τα υπόλοιπα.

Έχουν πολύ ήρεμο χαρακτήρα. Δεν είναι νευρικά όπως τα περισσότερα parrotfinch και δεν ειναι μελαγχολικά όπως διαμαντοπεριστερα. χα χα χα)

Δεν είναι πολύ δύσκολα σε διαμονή και αναπαραγωγή τους αλλα ίσος δεν είναι πουλάκια που πρέπει αν επιλέξει κανεις για το πρώτο του φτερωτό φιλαράκι. Δεν θέλω να άδικο και αλλα παραδείσια πουλάκια. Όλα είναι πανέμορφα. Ειδικά αν έχουν πολύχρωμο φτέρωμα)
 
Θα συμφωνήσω μαζί σας κ. Πολίνα! Κι εμένα μου αρέσουν πολύ όλα τα παραδείσια! Για να δούμε και άλλους... Τι γνώμη έχουν; Ποια τους αρέσουν;
 
Gouldians. Όμορφα, φανταχτερά, χωρίς προσθήκη χρωστικών.
Λιτοδίαιτα, χωρίς πολλές ασθένειες.
Στη φύση(Αυστραλία)έχουν μείνει μερικές χιλιάδες(δεν ξέρω πόσο
κινδυνεύουν με εξαφάνιση τώρα).
Αξίζει να προσπαθούμε να τα αναπαράγουμε, παρά τον κάποιο βαθμό
δυσκολίας που έχει η προσπάθεια αυτή.
 
Συμφωνώ ακράδαντα μαζί σου Δημήτρη! Οι αιτίες που αφανίζουν τα Gouldian είναι οι ασθένειες τους, οι καταστροφή του περιβάλλοντος τους όπου αναζητούν την τροφή τους και τα αρπακτικά. Στα εκτροφεία, ωστόσο, υπάρχουν μεγάλοι αριθμοί αυτών των πουλιών.
Περιμένω κι άλλες απόψεις! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
 
Γεια σας παιδιά! Καλησπέρα! Σκέφτηκα να πω κι εγώ την άποψη μου! Εμένα μου αρέσουν όλα τα παραδείσια! Το καθένα έχει ιδιαίτερη φωνή και χρώματα. Τα αγαπημένα μου είναι τα Java finches! Είναι πολύ ανθεκτικά, πολύ εύκολα στην αναπαραγωγή και στην φροντίδα τους και εξοικειώνονται πολύ εύκολα με την ανθρώπινη παρουσία. Μερικά άλλα παραδείσια που μου αρέσουν είναι τα Zebra finches, τα Bengalese, Gordon blue και τα Gouldian! Περιμένω και τις απόψεις των υπόλοιπων!
 
Back
Top