Φροντίδα Ποιο είδος να επιλέξω για παρέα στο cockatiel μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης JohnyV
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

JohnyV

PB New Member
Εγγραφή
28 Ιαν 2020
Μηνύματα
46
Πόλη
Αιγάλεω
Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να φέρω στο σπίτι παρέα για το cockatiel μου. Πέρα από τα cockatiel, σκεφτόμουν ότι θα μπορούσε η νέα του παρέα να ήταν είτε ένα english budgie είτε ένα parrotlet. Πώς σας ακούγεται; Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε;
 
Καλησπέρα, αν σε ενδιαφέρει η "παρέα" και σε δεύτερη μοίρα είναι το να έχεις ενδεχομένως ένα άλλο είδος που σου αρέσει, πιο εύκολο στο να "ταιριάξουν" θα ήταν να επιλέξεις το ίδιο είδος παπαγάλου.
 
Σε δικό του ξεχωριστό κλουβί μπορείς να επιλέξεις το είδος που σου αρέσει. Αν όμως μιλάμε για το ίδιο κλουβί τότε υποχρεωτικά πρέπει να διαλέξεις το ίδιο είδος. Κι ένα μεγάλο κλουβί.
 
Για ξεχωριστό κλουβί μιλάω. Απλά θέλω και ένα είδος που άμα είναι μαζί έξω, να μην προκληθούν τραυματισμοί. Διάβασα ας πούμε ότι τα lovebirds ενδέχεται να επιτεθούν σε cockatiel.
 
@JohnyV αφού πρόκειται για ξεχωριστά κλουβια λογικά θα κινηθείς στο ίδιο μέγεθος, θα συμφωνήσω πως εξαρτάται από τον χαρακτήρα του πουλιού, εγώ θα πρότεινα να δεις για καμία κονουρα, γενικά είναι ήρεμα παπαγαλάκια και στο ίδιο περίπου μέγεθος με τα κοκατιλ, αλλά πάλι θα πρέπει να γίνει σταδιακά η γνωριμία τους ώστε να μπορούν να είναι στον ίδιο χώρο. Από εκεί και ύστερα έχω δει και Macaw να κάνει παρέα με lovebird, όποτε δεν μπορεί κανένας να πει με σιγουριά ότι θα ταιριάξουν ή δεν θα ταιριάξουν.
 
Back
Top