Φροντίδα Ποιο είναι το κατάλληλο μέρος για την ζευγαρώστρα μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης TRIG94
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

TRIG94

PB New Member
Εγγραφή
29 Ιαν 2014
Μηνύματα
14
καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω με τι κριτήρια θα βρώ το κατάλληλο μέρος για την ζευγαρώστρα μου;
 
σε προσηλιο μερος και αν γινεται καπου ψηλα, να νιωθει ασφαλεια.

να μην ειναι κοντα σε μερος που εχει υγρασια (κουζινα, μπανιο)...
 
και μιλάμε για εσωτερικό χώρο μονο;
 
Υποθέτω ότι ρωτάς για το μέρος που θα βάλεις στο ζευγάρι σου κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής. Αν είναι έτσι, οποιοδήποτε μέρος δεν έχει πολύ συνωστισμό, έχει αρκετό φυσικό φωτισμό και καλό εξαερισμό χωρίς ρεύματα αέρα, είναι κατάλληλο για αυτή την περίπτωση.

Πριν ξεκινήσεις την αναπαραγωγή, καλό θα ήταν να διαβάσεις καταρχήν το άρθρο Ζευγάρωμα καναρινιών για κάποιες βασικές κατευθύνσεις, και στη συνέχεια να ψάχεις το φόρουμ Άρθρα για την Αναπαραγωγή - Νεοσσούς των Πουλιών και να διαβάσεις οτιδήποτε σου φανεί χρήσιμο.

Αυτά θα δώσουν απαντήσεις σε αρκετές απορίες σου. Αν παρόλα αυτά θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε, μη διστάσεις.
 
Όχι φυσικά! Εγώ γενικοτερα είμαι του έξω γιατί θεωρώ είναι πιο φυσικό για να διαμένουν τα καναρίνια... Αν έχεις μέρος στο μπαλκόνι σου που δεν το πιάνει ο αέρας και με κάποιον τρόπο να τα προστατεψεις και απο τα αρπακτικα μπορουν να μενουν εκει μονιμα και να σου γεννησουν! 😉 Εχεις τετοιο χωρο στο μπαλκονι σου;
 
ωραία θα τα κοιτάξω ... Φυσικά και έχω είναι φωτεινο χωρίς αέρα και μπορούν να είναι και ψηλά αλλα εαν βρεχει τα πιανει η βροχη,
 
Εννοείται απορρίπτεται άσε που αν τα βλέπει η βροχή, πέραν του αυτονόητου, θα τα βλέπουν και τ' αρπακτικά
 
Θα πρέπει να σκεφθείς μια κατασκευή που θα τα προφυλάσσει πολύ καλά από τη βροχή και τα αρπακτικά, αλλά που δεν θα περιορίζει το φως της ημέρας. Έτσι, θα γίνει το πιο κατάλληλο μέρος για να τα βάλεις.
 
Back
Top