Γενικά Ποιο ειδος παπαγαλακι απο τα λεγομενα "μικρα" να επιλεξω;

kyriakos giorgas

PB New Member
Εγγραφή
11 Απρ 2009
Μηνύματα
155
Πόλη
Αθήνα
Σκεφτομαι την αποκτιση "μικρου"σε μεγεθος παπαγαλακι... Τι εχετε να μου προτινετε; Ποιο ειδος απο ολα; Σας ευχαριστω ολους!
 
Το θες για αναπαραγωγη για συντροφια για τι; Κι οταν λες μικρο; Κοκατιλ Budgie parrotlet Lovebird?
 
Θα συνεχίσω και εγώ δίνοντάς σου 2 δικά μου θέματα που άνοιξα:
https://community.petbirds.gr/threads/Θέλω-να-πάρω-ένα-πτηνό-για-κατοικίδιο-τι-να-διαλέξω.12633/
https://community.petbirds.gr/threads/budgerigar-parrotlet-ή-lovebird-Τι-να-διαλέξω.13210/

Φυσικά υπάρχουν και άλλα άπειρα. Ψάξε και θα τα βρεις όλα. όσον αφορά το συγκριτικό πίνακα project θα σε συμβούλευα να μελετήσεις όχι μόνο το αρχείο excel αλλά και όλα τα post. Ο καθένας δίνει τη δική του περιγραφή για τον παπαγάλο-παπαγαλάκι που έχει και ίσως σε βοηθήσει.
Αλλά πρώτα θα πρέπει να απαντήσεις στο ερώτημα που έθεσε ο Φώτης. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θες...

ΥΓ Στροφή στα μικρόσομα είδη; Γιατί. Εσύ για κάτι μεγάλους παπαγάλαρους :) έψαχνες.

Τεσπα. Καλή επιλογή!
 
Το θες για αναπαραγωγη για συντροφια για τι; Κι οταν λες μικρο; Κοκατιλ Budgie parrotlet Lovebird?
Για σου φωτη! Ναι μικρο ειδος οπως αυτα που ανεφερες.. Απλα επειδη ειναι πολλα.. Δεν ξερω ποιο ειδος να επερνα! Για συντροφεια το θελω.. Να ψυλομηλαει και λιγο.. Να μην ειναι δυσκολο-δυστροπο πουλι. Θα το βγαζω εκτως κλουβιου καθε μερα..Απο μεγαλους Παπ.. Ξερω τα βασικα.. Απο μικρα δεν ξερω.. Ευχαριστώ!

@chrysovalantis, Για σου Βαλαντη! Ευχαριστω για τα link.. Θα τα επισκευθω! Οπως και τα post.. Των μελων.. Ναι εχης δικιο εκανα μια στροφη.. Απο μεγαλους παπ..σε μικρους... Πρωτον γιατι θα παρω ενυδρειο που εχει αναγκη ενασχολισης... Και δευτερον οτι τα "μικρα"ειδη δεν εχουν τοσες "απαιτησεις"χωρον κλουβιου-μεταφορας εκτως σπιτιου-διατροφικες αναγκες.. Κλπ και ειναι ευχαριστα πουλακια... Ευχαριστώ 😉.

@Georgina, Για σου Τζωρτζινα... Ναι θα τα δω... Να εισαι παντα καλα!
 
Kυριάκο πώς και κοιτάζεις για μικρό είδος παπαγάλου τώρα;
Φιλε πανο.. Αυτη την στιγμη μηλαω εδω με εσας αλλα και στο g.a.b forum ενυδρειων... Και επειδη θα παρω ενυδρειο που θα ασχολουμε αρκετα με τα ψαρια-περιποιηση-αναλισης νερου-αλλαγες κλπ.. Δεν θα εχω τον χρονο που χρειαζομαι για την εκπαιδευση του, ακομα τα μεγαλα πουλια εχουν απαιτισης..χωρου-χρονου-δυσκολια μεταφορας... Οποτε μου ειναι χαλαρο το μικρο και ευχαριστω παπαγαλακι... Νασε καλα.. 😉
 
Back
Top