Δηλαδή είναι καλό να έχουμε ένα τσαμπί κεχρί από πχ τη versele laga συν το όποιο μείγμα;Η προσοχή μου εστιάζεται στην ποιότητα των σπορικών και ιδιαίτερα στην κατανάλωση του Ασπουριού (κεχρί).
Ο Μάκης εννοεί το κεχρί (ασπούρι) που περιέχεται σε όλα τα μείγματα σπόρων. Είναι ο βασικός σπόρος στη διατροφή των καναρινιών, γι' αυτό ονομάζεται και καναρόσπορος. Το τσαμπί κεχρί (millet) είναι διαφορετικός σπόρος που δεν αφορά στη συγκεκριμένη συζήτηση.Δηλαδή είναι καλό να έχουμε ένα τσαμπί κεχρί από πχ τη versele laga συν το όποιο μείγμα;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας