Γενικά Ποιο φύλο ζακό είναι πιο ομιλητικό;

Εχω την εντύπωση ότι δεν παίζει τόσο το φύλο του παπαγάλου, όσο ο χαρακτήρας του και το πόσο θα ασχοληθείς μαζί του. Οσο πιο πολύ χρόνο του αφιερώνεις τόσο πιο ομιλιτικός και κοινωνικός θα γίνει. :)
 
Γενικα υπαρχει η αισθηση οτι τα αρσενικα λογω του οτι στη φυση κανουν περισσοτερους ηχους οτι μαθαινουνε και περισσοτερα. Εδω ομως προκειται για πουλια τα οποια μαθαινουν φωνες και ηχους. Εχω ακουσει για θηλυκα που μιλουσανε ασταματητα και λεγανε παρα πολλα πραγματα προτασεις ολοκληρες, τραγουδια κτλ και για αρσενικα που μονο μαθανε να σφυριζουνε και μια η δυο λεξεις. Περισσοτερο λοιπον ειναι αυτο που σου εγραψε και η Μαιρη! 😉

Εαν τωρα σκεφτεσαι να αγορασεις εναν να ξερεις πως ενας τετοιος παπαγαλος κουβαλαει μαζι του ενα σωρο ευθυνες, υποχρεωσεις και εξοδα. Αυτα ειναι βασικα για τη διαβιωση του και πρεπει να τα παρει κανεις πολυ σοβαρα και μετα μπορεις να περιμενεις τα υπολοιπα. :)
 
Γενικά εγώ νόμιζα ότι τα αρσενικά είναι πιο ομιλιτικά αλλά σίγουρα αυτό παίζει ένα πολύ μικρό ρόλο-αν παίζει κάποιο- θα συμφωνήσω όμως κι εγώ ότι ότι κυρίως έγκειται στο χαρακτήρα του πουλιού..
 
και γω βρε παιδια.. Οσα και αν εχω διαβασει στα ανωτερω καταληγουν.. Αλλα με οσους
ιδιοκτητες ζακο εχω συζητησει μου λενε πως τα αρσενικα εχουν ταση να μιλανε περισοτερο.. Αλλα.. Το να μιλησει ενας ζακο.. Νομιζω ειναι το λιγοτερο σε σχεση με αυτα
που μπορει να σου δωσει..
 
Back
Top