Γενικά Ποιων καναρινιών το κελάηδισμα μοιάζει περισσότερο με του αηδονιού;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Georgina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Georgina

PB Supporter
Εγγραφή
11 Σεπ 2006
Μηνύματα
6.134
Πόλη
Αθήνα
Καλημερα και καλό μηνα σε όλους!
Μηπως ξερει καποιος ποιας ρατσας καναρινιων το κελαηδισμα πλησιάζει περισσότερο το κελάηδισμα του αηδονιού; Ευχαριστω.
 
Warerslager Malinois
Το άρθρο του PetBirds: [B]Το βελγικό Waterslager Malinois[/B] είπε:
Από το 1713 η περιοχή γύρω από την πόλη Malines ή Mechelen στο Βέλγιο ήταν γνωστή για τα καναρίνια της. Αυτά τα πουλιά κελαηδούσαν με μια «υδατώδη» φωνή. Κατά την πάροδο του χρόνου, τα πουλιά επιλέχτηκαν για τις "υγρές" φωνές τους και το είδος καλλιεργήθηκε πιθανώς από διασταυρώσεις του «μεγάλου κίτρινου καναρινιού», αποκαλούμενου μερικές φορές «παλαιό ολλανδικό καναρίνι», που βρέθηκε σε εκείνο το μέρος της Ευρώπης. Πολλές γενεές αυτών των πουλιών εκπαιδεύθηκαν για να τραγουδήσουν από τα αηδόνια, που οι Φλαμανδοί και Ολλανδοί εκτροφείς χρησιμοποίησαν για αυτόν το λόγο.
Διαβάστε το πλήρες άρθρο [URL="https://community.petbirds.gr/threads/%CE%9A%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC-waterslager-malinois.17651/
 
:) Aααα! Ετσι εξηγειται και η υπερβολικα ανεβασμενη τιμη που εχουν. Μολις σήμερα έμαθα οτι η τιμη τους είναι ευθεως αναλογη της βαθμολογίας που έχουν. Οσο ζω μαθαινω. Τι σημαινει οτι εχει βαθμολογία πχ 108 ενα malinois?
 
Aυτό ίσως βοηθάει

http//www.setbb.com/canaries/viewtopic.php?p=226&sid=0826572fb1a9f762d03bd2279aedbf1&mforοum=canaries#226

Απο την σελίδα του φίλου μας Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΔΡΕΟΥ.
 
Σας ευχαριστω πολύ, αν και δεν μπορω να πώ οτι καταλαβα πολλά πράγματα.
Φανταζομαι οτι η δουλεια των κριτων- αξιολογητων θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολη. Θα πρέπει να είναι ανθρωποι με καλο μουσικο αυτι και να διαθετουν μεγάλη εμπειρία.
Επισης τρομερα δυσκολο μου φαινεται να προσπαθει κανεις να περιγραψει- αποδώσει με γραμματα εναν ήχο σαν το κελαηδαημα ενος πουλιου...🙄
 
Back
Top