Ασθένειες Πολλά υγρά μαζί με τις κουτσουλιές σε πάροτλετ

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Annatsag
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Annatsag

PB New Member
Εγγραφή
28 Απρ 2020
Μηνύματα
63
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά!
Θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί έχω ανησυχήσει πολύ με τα 2 πάροτλετ που έχω. Εδώ και αρκετό καιρό βλέπω γύρω από τις κουτσουλιές τους αρκετό νερό. Μίλησα με την κυρία που τα αγόρασα και μου είπε να μην ανησυχώ και να τους βάλω αλμόρα στο νερό τους. Όμως η κατάσταση συνεχίζεται και είναι πάνω από μήνα που συμβαίνει αυτό. Ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζεται εσείς κάτι ή αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον γιατρό για να απευθυνθώ. Σας δείχνω την κατάσταση... το χαρτάκι το άλλαξα πριν από 2 ώρες. Σας ευχαριστώ πολύ!

IMG_20201230_205457.webp
 
Καλησπέρα! Λαχανικά και φρούτα δεν τρώνε καθόλου. Το μόνο που τρώνε είναι λίγο καλαμπόκι περίπου κάθε 10 μέρες και μισό αυγό πάλι κάθε 10 ημέρες. Η αυγοτροφή που βλέπετε είναι χύμα. Οι τροφές που τους δίνω είναι η Prestige LORO PARQUE και η ΜΑΝΙΤΟΒΑ Agapornis Parakeets. Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω γιατί πραγματικά έχω ανησυχήσει; Ευχαριστώ πολύ και Καλή Χρονιά σε όλους!
 
Καλημέρα και χρόνια πολλά.Πιστεύω πώς πρέπει να τα βάλεις σε διαφορετικά κλουβιά για καλύτερη παρακολούθηση των περιττώματων.Βλέπω δύο τύπους μία σκούρα και σφιχτή και μία πιο υδαρη όμως δεν μπορώ να καταλάβω ποιά έχει τα περισσότερα ούρα.(Μπορεί η μία μπορεί και οί δύο).Πόσο καιρό έχεις τα πουλάκια;Την χύμα αυγοτροφη καλύτερα να μην την ξαναδώσεις.
 
Καλημέρα! Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια αυγοτροφή που μπορώ να τους δίνω. Τα πουλάκια τα έχω περίπου 8 μήνες. Η ηλικία τους είναι 14 μηνών. Νομίζετε ότι είναι καλύτερα να απευθυνθώ σε κάποιον γιατρό;
Το να τα βάλω σε διαφορετικά κλουβιά δεν θα τα στεναχωρήσει; Αυτά είναι σχεδόν συνέχεια δίπλα-δίπλα.
 
Η αυγοτροφή που βλέπετε είναι χύμα.

Την αφαιρεις και δεν την βαζεις ξανα.
Αν θες να δινεις αυγοτροφη να παρτεις μια επωνυμη συσκευασμένη κανονικη αυγοτροφη!
 
Back
Top