Αναπαραγωγή Πολυγαμική αναπαραγωγή σε Lovebird

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης panos_sk
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

panos_sk

PB Member
Εγγραφή
26 Δεκ 2016
Μηνύματα
405
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Μπορει να γινει πολυγαμικη αναπαραγωγη σε λοβμπιρτ? δηλαδη: επειδη εχω 2 θηλυκα και το οικονομικο δεν επαρκει για την αγορα 2 αρσενικων, θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει 1 και για τις 2; Εαν ναι τι πρεπει να κάνω; Ευχαριστω!
 
Όχι δεν λειτουργούν σαν τα κοτόπουλα οι παπαγάλοι. Επίσης τα θηλυκά του είδους είναι τόσο δυναμικά που αν βάλεις ένα αρσενικό μέσα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μαλώσουν άσχημα μέχρι να επικρατήσει η μία απο τις δύο. Το καλύτερο είναι να ανταλλάξεις το ένα θηλυκό με αρσενικό.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτο που ειπε ο Ανεστης! Ειναι πολυ επικινδυνο κατι τετοιο! Και τα λοβακια ειδικα δεν ειναι και πολυ ησυχα στη φαση της αναπαραγωγης! Αν δεν εισαι ετοιμος αφησε την αναπαραγωγη για καποια αλλη στιγμη!
 
Πέρα του ότι δεν είναι η μέθοδος αυτή σωστή για το είδος αυτό, γιατί περισσότερα θα είναι τα προβλήματα, δεν είναι και το σκεπτικό σου σωστό(κατά τη γνώμη μου).
Αν τώρα δε μπορείς να πάρεις ένα αρσενικό που το κόστος του είναι 40 ευρω περίπου... Πως θα μπορείς αργότερα να συντηρήσεις τα 8-10 μικρά που θα γεννηθούν;Έχεις σκεφτεί τη πολλαπλάσια ποσότητα τροφής που θα χρειάζεσαι και όλα τα παρελκόμενα(κλουβιά, παιχνίδια, αυγοτροφές, μιλλετ) που είναι απαραίτητα για τη σωστή διαβίωση των πουλιών σου;
 
Back
Top