Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει τις συγκεκριμένες βιταμίνες; Μυρίζουν σαν κρέμα μωρου(να πω ότι δεν μου τις πρότεινε πτηνιατρος η κάποιος από πετ σοπ απλά ήθελα να ενισχύσω τον οργανισμό τους τώρα τον χειμώνα )
Καλησπερα. Δεν εχω κανει χρηση αλλα θα ηθελα να σε συγχαρω για το επιπεδο φροντιδας , θα πω, εν γενει που τους προσφερεις με οποιο κοστος . Respect
Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω την εταιρεια να αναφερεται σε κουβεντες εδω αν δεν κανω λαθος.
Για μενα δεν ειναι εντελως αγνωστη λογω του RedSiskin Initiative www.redsiskin.org στην Βενεζουελα του οποιου ειναι χορηγος
@φιλομαθης ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ γνωρίζω την συγκεκριμένη εταιρεία ,ψάχνοντας στα social την ανακάλυψα κυρίως σε δημιουργούς από Αμερική -Καναδά,με μικρή έρευνα που εκανα στο διαδύκτιο μου φανηκε αξιόπιστη!την έχω βρει σε προμηθευτή και θα ήθελα να δοκιμάσω τα μιξ που έχει (διαβάζοντας συστατικά και κριτικές φαίνονται αρίστης ποιότητας )
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.