ξερει καποιος ποση ειναι περιπου μια σωστη ποσοτητα τροφης που πρεπει να δεινω στο ringneck μου και ποσες φορες τη μερα; Ε
Για τους σπόρους ρωτάς; Μόνο σπόρους τρώει;ποση ειναι περιπου μια σωστη ποσοτητα τροφης
η βασικη τροφη του ειναι σποροι με λιγα πελλετς. Και το απογευμα φρουτο ή καποιου ειδους λαχανικο(3-4 φορες την ευδομαδα)Για τους σπόρους ρωτάς; Μόνο σπόρους τρώει;
ευχαριστωΑλλάζω τους σπόρους καθημερινά και έχω μια μεζούρα από φάρμακο (υπολογίζω μία μεζούρα=1κουταλιά της σούπας).
Οι μεσαίοι μου, τρώνε περίπου 2 μεζούρες την ημέρα συν τα εξτρά τους, χορταρικά, λαχανικά ή φρούτο.
Ανάλογα κάθε πότε αλλάζεις την τροφή, θα παρατηρήσεις πόσο τρώει το πουλάκι σου. Καλό είναι να την αλλάζεις το περισσότερο κάθε δύο μέρες.
περιπου εχω καταλαβει ποσο τρωει, και ο λογος που ρωτησα ειναι για να μαθω περιπου ποσο πρεπει να τρωει ωστε να μην δεινω περισσοτερη τροφη απο σο πρεπειΘεωρώ καλύτερο να μην τα ταίζουμε αυστηρά με μεζούρες. Μετά από λίγο καιρό που έχεις καταλάβει πόσο περίπου τρώει το κάθε πουλί καλό είναι να βάζεις λίγη παραπάνω τροφή ώστε να περισσεύει αλλά ποτέ να μην μένει άδειο το μπολ του. Έτσι θα ξέρεις ότι δεν θα πεινάσει.
περιπου εχω καταλαβει ποσο τρωει, και ο λογος που ρωτησα ειναι για να μαθω περιπου ποσο πρεπει να τρωει ωστε να μην δεινω περισσοτερη τροφη απο σο πρεπει
αρχιζα και εγω και του βαζω περιπου 2 κουταλιες της σουπας και του ειναι αρκετη!Καλησπερα σας! Χρηστο εγω βαζω περιπου 2 κουταλιες της σουπας και μια φορα τη βδομαδα +μια ακομα κουταλια απο την exotic fruit
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας