Αναπαραγωγή Ποτε θα ζευγαρωσουν τα καινουργια μου Lovebirds;

Kiriakos Hadjiloucas

PB New Member
Εγγραφή
3 Φεβ 2016
Μηνύματα
135
Πόλη
Φρέναρος
Γειά σας παιδια! Πειρα ενα ζευγαρακι μασκε μπλε... Τα εβαλα σε ζευγαρωστρα καναρινιων κανονικες διαστασεις εβαλα εξωτερικη φωλια... Και κλωστες αν θελουν να βαλουν μεσα... Ποσο καιρπ περιπου θα κανουν να ζευγαρωσουν τα πειρα σημερα απο το πετσοπ.; να τους βαλω αυγο.;
 
Με το καλο! Αν και δεν εχω εμπειρια σε αυτο, πιστευω οτι πρεπει λιγο πρωτα να συνελθουν απο την αλλαγη περιβαλλοντος και μετα... Συν οτι και εσυ πρεπει να τους κανεις καποια ειδικη διατροφή. Σουπιοκοκκαλο οπωσδήποτε αλλα αυτο δεν εχει να κανει με την αναπαραγωγη, πρεπει να υπαρχει! Περιμενε θα σου πουν και οι πιο έμπειροι!
 
Περιμένω φιλε τουα έμπειρους αν το ειδαν... εε ναι σημερα τα εφερα νομιζω σε καμια βδομαδα...
 
Αρχικα τα πουλια πρεπει να συνηθισουν το νεο τους περιβαλλον. Τι διαστασεις εχει η ζευγαρωστρα; Ειναι δραστηρια πουλακια και σιγουρα θελουν αρκετο χωρο.
Πρωτα πρεπει να εστιασεις στην υγεια και καλη διαμονη τους και με τον καιρο να προχωρησεις σε αναπαραγωγη.
Βγαλε αυριο τη φωλια, και ξεκινα να τους δινεις συσκευασμενη τροφη, σιγα σιγα να εμπλουτισεις τη διατροφη τους με φρουτα λαχανικα και αυγο.
Πως ξερεις οτι ειναι ζευγαρι;
Δωσε σε αυτα και εσενα τον καταλληλο χρονο προσαρμογης. Η αναπαραγωγη προϋποθετει υγιη, ευρωστα πουλια που θα γινουν ζευγαρι. Οχι δυο πουλακια ετσι κατευθειαν.
Εχεις διαβασει καθολου τα αρθρα για τη σωστη φροντιδα φων πουλιων; Αν οχι σου συνιστω να αρχισεις διαβασματακι και να εξασφαλισεις οτι κανεις οτι περνα απο το χερι σου προτου μπεις σε διαδικασιες ζευγαρωματος.
 
Αυτό αρχικά. :)

...
Πως ξερεις οτι ειναι ζευγαρι;
...

Είναι πολύ βιαστική κίνηση η φωλιά με το που τα έβαλες στο σπίτι σου. Κάνε όπως σου είπε η Μιράντα και όλα θα έρθουν φυσιολογικά χωρίς πίεση αν τελικά είναι όντως διαφορετικού φύλου. Γιατί ζευγάρι μπορεί να γίνουν και ενώ δεν είναι. 😉
 
Παιδια απ´την μερα που τα εχω βαλει μαζι και τους εβαλα φωλια ειναι συνεχως συην φωλια δεν ξερω τι κανουν
 
Παιδια απ´την μερα που τα εχω βαλει μαζι και τους εβαλα φωλια ειναι συνεχως συην φωλια δεν ξερω τι κανουν
Κρύβονται, είναι άγρια και κρύβονται. Για να μην γίνουν εντελώς αντικοινωνικά αγρίμια, βγάλε την φωλιά. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι έτοιμα για ζευγάρωμα.
 
Back
Top