Αναπαραγωγή Ποτε να βγαλω τη φωλια των lovebirds;

Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα σας! Εψαξα σε αρθρα αλλα δεν βρηκα κατι! Εχω μικρα love birds περιπου 2 μηνων! Την φωλια τη χρησιμοποιουν ακομα. Μπαινουν μεσα το βραδυ με τη μαμα τους και κοιμουνται(μπαμπας δεν υπαρχει, εφυγε☹) και στη διαρκεια της ημερας μπαινουν μεσα! Ποτε να την βγαλω την φωλια;

Ευχαριστω

Καλησπερα σας! Εψαξα σε αρθρα αλλα δεν βρηκα κατι! Εχω μικρα love birds περιπου 2 μηνων! Την φωλια τη χρησιμοποιουν ακομα. Μπαινουν μεσα το βραδυ με τη μαμα τους και κοιμουνται(μπαμπας δεν υπαρχει, εφυγε☹) και στη διαρκεια της ημερας μπαινουν μεσα! Ποτε να την βγαλω την φωλια;

Ευχαριστω

Αν τα μικρά έχουν απογαλακτιστεί και τρέφοντε μόνα τους μπορείς να την αφαιρέσεις (αν φυσικά τα πουλάκια είναι σε εσωτερικό χώρο και δεν έχουν κίνδυνο να κρυώσουν). Καλό θα ήταν αν τρώνε μόνα τους να τα χωρίσεις απο την μαμά τους.

Τα 2 μεγαλυτερα τρωνε μονα τους. Ν αφησω μεσα τομικροτερο;Εχω "κολλησει" οτι αν τα χωρισω θα παθουν κατι. Γιατι λες να τα χωρισω απο τη μαμα;

Ευχαριστω πολυ

Αν δεν τρώει και το πιο μικρό μόνο του μην το βγάζεις. Η μητέρα τους μπορεί να θέλει να ξαναζευγαρώσει, ασχέτως αν δεν υπάρχει αρσενικός, οπότε μπορεί να γίνει επιθετική προς τα μωρά της.

Back