Αναπαραγωγή Ποτε να βγαλω το αρσενικο απο το κλουβι του θυληκου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης nikolas79
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

nikolas79

PB New Member
Εγγραφή
1 Φεβ 2009
Μηνύματα
35
Πόλη
Θεσσαλονίκη
εχω ενα ζευγαρι καναρινακια και το θυληκο εκανε σημερα και το 3 αυγο να τον βγαλω τον αρσενικο απο μεσα; Και αν ναι σκεφτομε να τον βαλω σε ενα αλλο κλουβι που εχο ενα αλλο ζευγαρι ενα θυληκο καναρινι και ενα αρσενικο λουγαρο τα εχω μαζι 2 μηνες,το καναρινι αρχισε να κανει φολια αλλα σταματισε και το λουγαρο το βλεπω στον κοσμο του και ελεγα να το βγαλο και να βαλω το παραπανο αρσενικο καναρινι που ελεγα μπας και... 😀
τι λετε φιλαρακια;θα ειναι καλο αυτο για το λουγαρο ομος;
 
Aν θελεις να το βαλεις να ζευγαρωσει με αλλο καναρινι να το βγαλεις, πρεπει να βγαλεις και το λουγαρο απο μεσα, να αφησεις μονο τα καναρινια.
Στην περιπτωση ομως που δεν τον βαλεις για ζευγαρωμα με αλλη καναρα, τοτε αυτο θα το κρινεις απο την συμπεριφορα του. Αν ειναι οκ με την θυληκια την φροντιζει την ταιζει και γενικα δεν ειναι επιθετικος, αστον μεσα για να την βοηθαει. Εγω παντως παντα βγαζω τον αρσεινικο μετα το τριτο αυγο γιατι δεν εχω τον χρονο να παρατηρω την συμπεριφορα του.
Αυτα και πιστευω να σε βοηθησα.
 
να εισαι καλα φιλε το λουγαρο σκεφτομε ομος δεν πιραζει αν το χορισο τορα απο το καναρινι;
 
Καλό είναι να αφήσεις το καναρίνι μαζί με την κανάρα. Για το λούγαρο περίμενε λίγο ακόμη να πυρώσει! ( οι αλλαγές του καιρού αν τα έχεις έξω είναι λίγο απότομες. Από εδώ και πέρα φαίνεται να σταθεροποιείται η θερμοκρασία) Αν το χωρίσεις τώρα έχω την εντύπωση ότι μετά δύσκολα θα ζευγαρώσει. Αν επιμένεις να ζευγαρώσεις τώρα το αρσενικό καναρίν και με άλλη κανάρα βγάλτον καλύτερα από μέσα μετά την εκόλαψη των νεοσσών.
 
Back
Top