Αναπαραγωγή Ποτε ξεκινάμε το ζευγαρωμα στα Καναρίνια μας;

Volkos antwnhs

PB New Member
Εγγραφή
29 Ιαν 2009
Μηνύματα
8
Πόλη
Βέροια
Γεια σας. Τα καναρινια μου εχουν πυρρωσει περιπου απο τον Δεκεμβριο, ειναι εξω και απ' οτι εχω διαβασει το καλυτερο ειναι να μην τα ζευγαρωνα, περιπου ποτε πρεπει να ξεκινησω την διαδικασια. (δεν εχω την πολυτελεια για να τα βαλω μεσα στο σπιτι) ευχαριστω.
 
Και τα δικα μου εξω τα εχω. Τα εβαλα πριν μια εβδομαδα τα ζευγαρια και ηδη εχουν ζευγαρωσει μερικα και κανουν και φωλιες. Πιστευω οτι πρεπει να αρχισεις την διαδικασια. Καλη τυχη!
 
Αυτό το μήνα (μέσα με τέλη) ξεκινάνε τα ζευγαρώματα σε εξωτερικό χώρο. Δεδομένο τον καλό καιρό ξεκινάς από τώρα αν έχεις κάνει προετοιμασία, αλλιώς κάνεις προετοιμασία και τα βάζεις ζευγάρια.
 
Ναι εχω κανει προετοιμασια. Ελπιζω η καρδερινες φετος να μου δωσουν καποια μικρη χαρα. Ειναι σε αρκετα μεγαλο χωρο και δεν τις ενοχλω καθολου
 
Ναι εχω κανει προετημασια. Ελπιζω η καρδερινες φετος να μου δωσουν καποια μικρη χαρα. Ειναι σε αρκετα μεγαλο χωρο και δεν τις ενοχλω καθολου
τελικά κανάρια θες να διασταυρώσεις ή καρδερίνες;
 
Τα καναρινια μου εχουν πυρρωσει περιπου απο τον Δεκεμβριο, ειναι εξω και απ' οτι εχω διαβασει το καλυτερο ειναι να μην τα ζευγαρωνα.

Ναι εχω κανει προετοιμασια. Ελπιζω η καρδερινες φετος να μου δωσουν καποια μικρη χαρα.

Mas perdebeis ligo, gia pia poulia milame tora telika ;
 
Nαι συγνωμη,τα καναρινια τα εβαλα εχθες και ολα ειναι μια χαρα ειδη μεσα σε μια μερα φτιαξανε και τις φωλιες.Αλλα συγνωμη ρε παιδια η καψουρα μου ειναι η καρδερινες και τυρανιεμαι εδω και δυο χρονια και αποτελεσμα τιποτα.Αλλα οπως διαβασα υπομονη...
 
Γεια σας
Για πρωσοπικους λογους δεν μπορούσα όλο αυτό το διαστημα να επικοινωνήσω μαζί σας.
Θα ηθελα να μάθω περισότερα για το πότε και πως θα ξεκινήσω το ζευγάρωμα στα καναρίνια μου.
 
. Για τον καταλληλο χρονο (αν τα εχεις εξω) 🙄 κοιτα λιγο πιο πανω:)

πληροφοριες για τον τροπο να τα ζευγαρωσεις περα απο παμπολλα ποστ στην "αναπαραγωγη -νεοσσοι" υπαρχουν και αρθρα εδω

Αναπαραγωγη καναρινιών, παπαγάλων, ωδικών κατοικίδιων πουλιών :)

*γυρισες φουριοζος, διαβασε τα πιο χαλαρα 😉
 
Ευχαριστώ για τις συμαντικές πληροφορίες για το ζευγάρωμα των καναρινιών. Θα ξεκινείσω και για απόρίες, ερωτήσεις υπολογίζω στη βοηθειά σου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
 
Back
Top