Γενικά Πουλιά από Βουλγαρία

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης boys
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Ξάνθη
Κωδ.
ΕΠΑΜ FOH-EP 044
Γεια σας.
μετα την εισοδο της βουλγαριας στην Ε. Ε εχουν ερθει πολυ οικονομικοι μεταναστες
στην χωρα μας, και πολυ περισοτερο εδω στην βορεια ελλαδα, οι οποιοι εμπορευονται
πουλια απο την βουλγαρια σε τιμες σχεδον εξευτελιστικες
[το πιο ακριβο κανει 20 ευρω] το 80% ειναι με δαχτυλιδια.
θελω να ρωτησω αν οι συλλογοι της βουλγαριας ειναι αξιοπιστοι.

Γεια σου Σταυρο.
επειδη δεν γνωριζω πολλα πραγματα, μονο με μαλινουα εχω ασχοληθει
πηγα και ειδα σε καποιον 250 καναρινια ολων των ειδων.

Πες μας καμια λεπτομερια! Εδω αλλοι φευγουνε Βουλγαρια για Ψωνια.
Α ρε Βουλγαρια.

φιλε μου οχι στα 2 το 1 δωρο, αλλα στα 3 τα 2 δωρο και εχεις πολλες επιλογες
υπαρχει ποικιλια.

Μπορεις να μαθεις αν εχει τιμβραδο φλορενς;
Και γενικα τι τιμες παιζουνε.
Εδω δε βρισκω με τιποτα.
I am desperate! 😛

θα ρωτησω και θα σε ενημερωσω.
[αν και ειναι δυσκολη η συνεννοηση]

Aν σου ειναι ευκολο,θα σου ελεγα ν απροσεξεις ν αμαθεις τη διαβιωση και την τροφη τους, γιατι μου εχουν πει οτι τακαναρινια τα ταζουν μονο κεχρι στη βουλγαρια.😱Μπορει να ακουγεται ηλιθιο, αλλα αν μπορεσεις και δεις. 🙂

Καλημέρα σε όλους καλημέρα Κατερίνα, πουλιά από την Βουλγαρία, γνωρίζω μερικά πράγματα για αυτά αλλά δεν γνωρίζω εάν τα πουλάνε στην Ελλάδα. είδα εν ταχύ τα μηνύματα έως τώρα και βλέπω ότι δεν υπάρχει πληροφόρηση.Όντος στα πέτ αυτό που θα βρεις για τροφή είναι επί το πλείστο κεχρί όχι ότι δεν υπάρχουν και άλλοι σπόροι αλλά είναι δύσκολο να τους βρεις η καλύτερα ήταν δύσκολο τότε που εγώ ήμουν εκεί. υπάρχουν σύλλογοι και κάνουν εκθέσεις όπως και εδώ, υπάρχουν παραγωγοί με τα δικά τους δαχτυλίδια εκτρέφουν κύριος μαλινουά θα. Αγρία δεν πουλάνε στα πέτ επειδή απαγορεύονται αλλά θα βρεις σε ιδιώτες και τα χρησιμοποιούν για μούλους ότι άλλο θέλετε ρωτήστε για τιμές δεν ξέρω … αλλά εάν θέλεις Ροναλντίνιο θα πληρώσεις Ροναλντίνιο ….

Dialexteeeeeeeeee fresko pragmaaaaaaaaaa xamos , opios peolaviiiiiiiiiii ,
Teliosan ta elinika ke pame sta boulgarikaaaaaaa , tsampa pramaaaaaa
Me tin boula boulgariasssssssssss , kratiste ke gia mena 200 komatia prin teliosounnnnn

Δυστυχως εκει μας εχουν καταντησει, να ζηταμε πουλια απο την Βουλγαρια.
Αυτο για μενα ειναι ανεπιτρεπτο.

Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα στην εμπορία πτηνών στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει ένα μέρος να μπορείς νόμιμα να αγοράσεις μια καρδερίνα ή λούγαρο ή φανέτο ή οποιοδήποτε άγριο.
Πρέπει ή να καταφύγεις σε παράνομους ή να γυρίσεις τη μισή Ελλάδα και αν βρεις.

μπορειτε να μου πιτε σε πια πολη στην βουλγαρια ειναι αυτα; για να παω να τα δω απο κοντα;

Φιλε μου δεν ξερω απο ποια πολη της βουλγαριας ερχονται, τα φερνουν
βουλγαροι μεταναστες που ερχονται περιστασιακα για δουλεια.
τα πιο πολλα ειναι μαλινουα λιζαρντ.

Στέφανε γεια σου δεν ξέρω σε ποιες πόλεις έχουν αλλά εγώ έτυχε να γνωρίσω εκτροφέα μαλινουα ο όποιος ηχεί και πρωτιές σε σχετικούς διαγωνισμούς, τα τελευταία χρόνια δεν έχω επισπευτεί την Βουλγαρία και δεν ξέρω τη απόγινε αυτός ο άνθρωπος αλλά επειδή κρατώ ακόμη επαφές με Βουλγαρία θα ρωτήσω αν μπορούν και αν ξέρουν γι αυτόν να μου δώσουν τηλέφωνο και διεύθυνση.

Stefane na rotiso kati?

Ti ine afto pou se kani na pas stin Boulgaria gia kanarinia? den iparxoun ektrofis stin ellada i opii ta sou dosoun kala poula tha ine dipla sou an tous xriastis gia sinboules , ke ta exis to istoriko tou pouli apo proto xeri?

Ego prosopika ksero atoma pou xarizoun kanarinia poli kalis piotitas an ine sigouri oti aftos pou ta ta pari ta asxolithi pragmatika mazi tous ,ara i timi den ine paragontas.

Tha to ektimousa an apantouses sto minima mou

Καλησπερα παιδια
εχετε δει πουλια απο βουλγαρια. Πρην ενα μηνα εφεραν 100 πουλια προς 6 ευρο το ενα και εδω στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ τα πουλουσαν προς 15 ευρο οταν μου το ειπαν ετρεξα να παρω κανα δεκαρια ετσι για να εχω για αλλαγη αιματος στα πουλια μου.
Οταν πηγα και τα ειδα ηταν τα ποιο πολλα για ψοφο ηταν κοκκινα με ασπρες βουλες ηταν αχατες που εμοιαζαν με σπουργιτια και τελος μαλινουα κιτρινα που μονο κιτρινα δεν ηταν γιατι ειχαν βγαλη τα μαυρα τα φτερα για να ειναι καθαρα.
Ο κοσμος ομως τα πηρε με την προϊποθεση οτι θα συνελθουν γιατη ηταν απο το ταξιδη. Και μετα απο ενα μηνα τα πουλια παπαλα! Πουλια που δεν αξιζαν και οταν ειπα των μαγαζατορα οτι τα πουλια δεν κανουν η απαντηση που πηρα ηταν οτι ολλοι γινατε εκτροφης και τα ξερετε ολλα.

Ο λαός λέει : "Ο,τι δίνεις παίρνεις".

Συμφωνώ με τον Γιώργο από το Κιάτο, που είχε γράψει ότι η ποιότητα των ελληνικών πουλιών είναι πολύ καλή και θα πρέπει οι ξένοι εκτροφείς να έρχονται εδώ να πάρουν πουλιά για να ανανεώσουν τις εκτροφές τους και όχι οι Ελληνες να απευθύνονται μονίμως στο εξωτερικό.

Ρωτήστε στο σύλλογό σας, όλο και κάποιος θα ενδιαφέρεται να ανταλλάξει και σίγουρα έτσι θα πάρετε εγγυημένα πουλάκια.

αυτο που με κανει να παω στην βουλγαρια φιλε ειναι 1 πως ειμαι πολυ κοντα και 2 να μαθω και κατι παραπανω και γιατι οχι να φερω και πουλια απο εκει για μενα!

Back