Γενικά Που θα βρω καναρινια timbrados;

kostas358

PB New Member
Εγγραφή
20 Απρ 2009
Μηνύματα
44
Πόλη
Κοζάνη
γεια σε ολους. Ενδιαφερομαι να αποκτησω καναρινια timprados. Εαν ξερει κανεις πλροφοριες ειτε απο pet shop(στην βορεια ελλαδα) ειτε απο εκτροφεα ας με βοηθησει. Ευχαριστώ.
 
Αυτη την περίοδο είναι δύσκολο να βρείς πουλιά, αφου βρίσκονται σε περίοδο αναπαραγωγής. Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο και σίγουρα θα βρείς αυτο που ζητάς.
 
ευχαριστω για την συμβουλη, αλλα δεν με βοηθας! Εχεις τιποτα υπ'οψην σου;δεν ενδιαφερομαι να αγορασω αμεσα αλλα γυρο στον σεπτεμβριο
 
Ο Σεπτέμβριος είναι μια πολύ καλή εποχή για να βρεις αυτο που θέλεις. Η γνώμη μου ειναι οτι πολύ δύσκολα θα βρεις αυτο που ζητάς σε πετ σοπ. Υπάρχουν εκτροφείς οι οποίοι σίγουρα θα διαθέσουν κάποια πουλιά. Επιπλέον, Νοέμβριο-Δεκέμβριο θα γίνουν και οι εκθέσεις οπου θα μπορείς να συζητήσεις με έμπειρους εκτροφείς αλλα και ισως να πάρεις κάποιο πουλάκι.
 
λευτερη θα διαφωνισω στο θεμα οτι δεν υπαρχουν τιμπραντος σε πετ σοπ,υπαρχουν πολυ καλα πουλια και σε λογικοτατες τιμες, επισης πολοι εκτροφεις κανουν εκτροφοι αγοραζοντας απο μεγαλα πετ σοπ και ονομαζουν την εκτροφη τους επιλεγμενη, απλως πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη στον καταστηματαρχη
 
ρε παιδια θα μου πει κανεις κατι συγκεκριμενο, ενα ονομα κατι για να επικοινησω; Ειτε pet shop ειτε εκτροφεα.
 
επανω σε εσενα ειναι ο σακης ο γιωτας και μπορεις να βρεις και στην κουικο στην Θεσσαλονίκη,του σακη το τηλεφωνο θα το βρω και θα σου το πω
 
λευτερη θα διαφωνισω στο θεμα οτι δεν υπαρχουν τιμπραντος σε πετ σοπ,υπαρχουν πολυ καλα πουλια και σε λογικοτατες τιμες, επισης πολοι εκτροφεις κανουν εκτροφοι αγοραζοντας απο μεγαλα πετ σοπ και ονομαζουν την εκτροφη τους επιλεγμενη, απλως πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη στον καταστηματαρχη

Αν διάβασες δεν λεω πουθενά οτι δεν υπάρχουν. Απλα οτι είναι δύσκολο να βρεις. Επειδή μιλάμε για καναρίνια φωνής τα οποία δεν μπορείς να τα διακρίνεις απο την εμφανησή τους παρα μόνο απο την φωνή είναι πολύ ευκολο να σου πουλήσουν κοινό καναρίνι για Timbrado οταν δεν γνωρίζεις. Επιμένω πάντος οτι ειναι πολύ δύσκολο για την συγκεκριμένη ράτσα.

απλως πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη στον καταστηματαρχη
Δεν διαφωνώ.
 
λευτερη εχεις δικαιο σε αυτο που λες, γιαυτο κ εγω εκανα τη σχετικη ερωτηση, γιατι οσο κ αν εψαξα στα pet shop της κοζανης δεν βρηκα τιποτα. Κανα γυο πετσοπαδες μαλιστα πηγαν να μου πουλησουν κοινα καναρινια.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ενας φιλος μου που πηγε εκει του ειπε οτι θα του παραγγειλει
 
Kοιτα το quiko εχει τις συνηθισμενες τιμες που εχουν σε ολα τα πετ, μερκες φορες τα βρησκεις και φθηνοτερα αλλα... Επειδη στην Ελλαδα υπερεκτιμουμε την ιδιοτητα της φωνης στα πουλια ισως λιγο να το παρακανουμε στην αξια τους.
Δεν ξερω ποσο ακριβως τα ειχε αλλα παρε ενα τηλ. και ρωτα, αν δεν ξερει η υπαλληλος ζητα τον εισαγωγεα.
 
Τα καναρίνια φωνής έχουν μεγάλη γκάμα τιμών.
Αν θέλεις έναν δάσκαλο με "χαρτιά" θα τον πληρώσεις
σχετικά ακριβά. Αν πάρεις ένα περσινό πουλάκι χωρίς
βαθμολογία, αρκετά φθηνότερα. Αν μιλάμε για ένα πουλί
με δακτυλίδι του 2009 τότε η τιμή πρέπει να είναι πολύ πιο χαμηλή.
Πρόσεξε πριν αγοράσεις. 😉
 
μια λογικη τιμη για ενα ζευγαρι πουλιων του 2009 μη βαθμολογημενα πια θα ητανε;
 
Φιλε μου καλησπερα.Ασχολουμαι με τα συγκεκριμενα πουλια.Αν θελεις μπορω να σου δωσω ενα ζευγαρι,ισως και δυο. Μενω Χαλκιδικη οποτε δε θα ειναι δυσκολο να βρεθουμε.
 
Back
Top