Διατροφή Που θα βρω το σπρέι αντικανιβαλισμού;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης muthos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κάποτε είχε ο Κτηνιατρικός Κύκλος. Μπορείς να κάνεις μια ερώτηση εκεί αν θέλεις.

Να φοράς προστατευτικά γάντια κατά τη χρήση γιατί η οσμή είναι δυσάρεστη και φεύγει πολύ δύσκολα από τα χέρια, ακόμη και μετά από πολύ καλό πλύσιμο.
 
Σταυρο πηγα σε ενα μαγαζι στο περιστερι και μου εδωσε αυτο (κτηνιατρικο NEGEROL δερματικο εκνεφωμα, διαλυμα)(Αντισηπτικο διαλυμα που περιεχει Θειαμφαινικολη για εξωτερικη χρηση) μηπως το ξερεις;
 
Γιάννη χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, το συγκεκριμένο προϊόν χρησιμοποιείται για την απολύμανση τραυμάτων και εκδορών (είναι ένα σπρέι σε μπλε χρώμα; Αν κάνω λάθος διορθώστε με).

Από τι μαγαζί το αγόρασες και τι ακριβώς τους ζήτησες;
 
εχεις δικιο Σταυρο οι ενδειξεις λενε οτι κανει για (πλυγες ολων των μορφων, ποδοδερμιτιδες,τραυματα στο μεσοδακτυλιο διαστημα)και το χρομα του ειναι μπλε! Το πηρα απο μαγαζι με κτηνιατρικα φαρμακακαι του ειπα :υπαρχει αν σπρεϊ αντηκανιβαλισου για τα καναρινια μηπως το εχετε; Και μου εδωσε αυτο
 
υπαρχει αν σπρεϊ αντηκανιβαλισου για τα καναρινια μηπως το εχετε; και μου εδωσε αυτο
😡 Πάλι καλά που δεν σου έδωσε αεροζόλ για τις μύγες Γιάννη. Στη θέση σου θα το επέστρεφα και θα ζητούσα τα λεφτά μου πίσω γιατί θεωρώ την πράξη εσκεμμένη.

Εν πάση περιπτώσει, να διαβάζετε προσεκτικά τις ιδιότητες και τις οδηγίες χρήσεως των προϊόντων που αγοράζετε όταν δεν τα γνωρίζετε και πρόκειται να τα χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά.
 
ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣ
ΓΡΑΨΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΗΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥΛΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ
-
ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΣΠΡΕΙ
01.26.005 ΚΩΔ ΑΝΤΙΚΑΝIBAΛΛΙΣΜΟΥ SPRAY P.B.H ΤΙΜΗ 6,5 ευρω
κτηνιατρικος κυκλος[ οπως σου ειπε κ ο σταυρος]
ΨΕΚΑΖΗΣ ΤΟ ΦΤΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΗΣ ΔΕΝ
ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΑΜΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ;
 
Σταυρο αυτο το σπρεϊ που το χρισημοποιουν;
Σε τραυματισμούς δερματικές εκδορές κ.λπ. Κρατάει την πληγή στεγνή για γρηγορότερη επούλωση και περιέχει αντιβιοτικό αν δεν κάνω λάθος. Χρησιμοποιείται σε επιφάνειες με δέρμα, δεν ξέρω αν κάνει ή αν είναι η καλύτερη επιλογή για καναρίνια.
 
Back
Top