Γενικά Που και πότε γίνονται οι διαγωνισμοί ΕΠΑΜ και ΣΦΩΠ;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης koskos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Για το ΣΦΩΠ (Σύλλογος Φίλων Ωδικών Πτηνών) έχει οριστεί στις 23-27 Νοεμβρίου στην Πτολεμαϊδα, σύμφωνα με την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης... αλλά στην επίσημη ιστοσελίδα τους γράφουν για 9-13 Νοεμβρίου...
Ρώτησα και θα σας μεταφέρω την απάντηση για το σωστό
14479821_1388086234555650_1927316638411056864_n.webp
Για τον ΕΠΑΜ (Εκτροφείς Πτηνών Αναψυχής Μακεδονίας) ρώτησα κάποιους φίλους και επίσης θα σας μεταφέρω την απάντηση για ενημέρωση.

Και για τους βόρειους που ζηλεύουν την Παναττική... και η επίσημη ανακοίνωση του ΕΠΑΜ, λογικά θα γίνει μεγάλη και καλή έκθεση... Τους εύχομαι καλή επιτυχία και πραγματικά λυπάμαι πολύ που δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ... Όσοι μπορέσετε πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο να την επισκεφθείτε.
Screenshot_2016-11-24-23-38-42.webp Screenshot_2016-11-23-15-12-06.webp

Εκτος απροοπτου θα είμαι εκει την κυριακη μαλλον. Ημουν και στην βεροια την κυριακη 13 του μηνος που εκανε ο σφωπ την εκθεση του. Ο διαγωνισμος της αφισας του σφωπ είναι μαλλον για το κλαμπ τιμπραντο που εχει ο συλλογος.

Εκτος απροοπτου θα είμαι εκει την κυριακη μαλλον. Ημουν και στην βεροια την κυριακη 13 του μηνος που εκανε ο σφωπ την εκθεση του. Ο διαγωνισμος της αφισας του σφωπ είναι μαλλον για το κλαμπ τιμπραντο που εχει ο συλλογος.
Τράβα καμιά φωτογραφία να μας δείξεις

να πας! Και αν βγάλεις και φώτο που είσαι και φωτογράφος! 😉
Φωτογράφος με την πραγματική έννοια δεν είμαι, αλλά εάν πάω φυσικά και θα βγάλω φωτογραφίες! Σε τέτοια πράγματα δεν πας χωρίς κάμερα! 🙂

Back