Παιδια ξερω οτι εχετε ανοιξει θεμα για την διατροφη της καρδερινας απλως εγω ηθελα να μαθω αν μπορειται να μου πειτε που μπορω να αγορασω καλη τροφη για καρδερινες η εστω για αγρια πουλια η και ακομα να μου πειτε αναλογιες.
Μου ειπαν να μην περνω τετιες τροφες αλλα την απλη για τα καναρινια ασπουρι-καναβουρι ε και λιγο φρουτο. Τι να κανω ρε παιδια πειτε μου.
Μπορούν να τρώνε και καναρίνια από αυτή ή τα πειράζουν οι επιπλέον σπόροι;Den boro na sou po nai i oxi, oso den ida tin trofi. Den selo na petas to lefta sou zappa.
Kapou etsi prepei na fenete i trofi pou einai gia karderines
stin trofi pou ebales esei exei genika megalo kai skliro sporous, malon einai gia Spinous kai Floros.
Bebaios boroun na trone kai ta Kanarinia afti tin trofi. Ala ta Kanarinia den einai toso ivestito me ta entera, gia afto boris na dinis kai trofi pou einai ftinotero.
Pistebo an dinis afti tin trofi ta kanarinia gia proetoimasia tha ginoune "Turbo".
Αυτό είναι πολύ καλό γιατί έχω μόνο μια καρδερίνα και οι καλές τροφές είναι σε μεγάλη συσκευασία για ένα μόνο πουλί, αλλά αφού κάνει και για τα υπόλοιπα συμφέρει να αγοράσω για να τρώνε όλα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας