Συμπληρώματα Που μπορώ να βρω το Oregano BVP 10%;

gianniskilkis

PB Member
Πόλη
Κιλκίς
Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει που μπορώ να βρω αυτό το προιόν:

OREGANO BVP 10%
7082058.jpg

Με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν μπόρεσα να βρω κάτι... Θα επανέλθω αν τα καταφέρω.
Πες μας όμως... Ποιος ο λόγος που ψάχνεις το συγκεκριμένο προϊόν;
Δεν υπάρχει κάποιο άλλο εφάμιλλο;

Γιάννη χρησιμοποιούσα το OREGOSTIM χωρίς παράπονο, απλά θέλω να κάνω μια αλλάγή.

Μόνο σε sait του εξωτερικού εγώ το βρίσκω...
Ελπίζω να το βρω κι εδώ...
Αυτός που σου το πρότεινε μήπως ξέρει πως να το προμηθευτείς;

Και εγώ στο εξωτερικό το βρίσκω γι΄ αυτό και ρώτησα. Δεν μου το συνέστησε κάποιος απλά το γνωρίζω και κατά γενική ομολογία σε σελίδες του εξωτερικού είναι από τα καλύτερα προιόντα. Να είσαι καλά για την προσπάθεια, μάλλον θα συνεχίσω με το OREGOSTIM ή θα βρω κάνα φιλαράκι με καλή σχέση στις αγορές από έξω, για να το παραγγείλω .

Εννοείται φίλε μου! Αν και τα έψαξα και εγώ σχεδόν όλα τα γνωστά απλά ήλπιζα κάποιος σε μια επίσκεψη κάποιου πετ , να το είχε βρει και να μην είναι ενημερωμένη η σελίδα του. Καλή συνέχεια.

Μάκη και εγώ το χρησιμοποιούσα μέχρι προ δύο εβδομάδων που τελείωσε, με ικανοποίησε πλήρως. Απλά είπα να κάνω μια αλλαγή. Σε ευχαριστώ, μάλλον θα πάω μια από τα ίδια.

Νεκτάριε καλημέρα, ευχαριστώ για την ενημέρωση.Έχω ήδη ανοίξει δίαυλο με τον κ. ΧΑΣΙΩΤΗ Ι. Και με εξυπηρέτησε άψογα σε ότι ζήτησα. Απλά τώρα με την περίοδο των γιορτών έκανα λίγο στάση και χρησιμοποίησα αιθέριο έλαιο ρήγανης. Μου το προμήθευσε ένας φίλος και το έβαλα στο νερό. Είχε αποδοχή, χωρίς προβλήματα. Μετά τις γιορτές θα ασχοληθώ πιο σοβαρά με το θέμα. Καλές γιορτές να έχεις και να γνωρίζεις πως σέβομαι ιδιαίτερα την γνώμη σου.

Back