Γενικά Που να απευθυνθω για να βρω πουλια στην Ισπανια;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης paoki72
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

paoki72

PB Member
Εγγραφή
22 Φεβ 2007
Μηνύματα
245
Πόλη
Πολύχρονο
Αγαπητοι φιλοι καλημερα.Αυτο το διαστημα ειμαι για λιγο καιρο στην Ισπανια και συγκεκριμενα στην Μαδριτη. Προσπαθησα να βρω καποια πετ σοπ και μετα κοπων και βασανων βρηκα 2 μικρα, τα οποια ειχαν κατι λιγα καναρινια απλα και οχι timdrado τα οποια ηθελα εγω. Δεν ξερω αν καποιος φιλος γνωριζει που να απευθυνθω για να βρω πουλια εδω στην Μαδριτη και θα ηθελα να μου πειτε το κατα ποσο ειναι ευκολο να αγορασω απο δω πουλια και να τα μεταφερω στην Ελλαδα με το αεροπλανο.
 
Καλα να περνας φιλαρακι! Νομιζω οτι δεν θα ειναι τοσο απλο ακομη και να βρεις αυτο που θελεις, δεν θα σου επιτραπει να το μεταφερεις στην επιστροφη χωρις χαρτια απο πτηνιατρο που να βεβαιωνουν οτι ειναι υγιες το πουλακι. Δενξερω βεβαια το μεσον που θα ταξιδεψεις αλλα φανταζομαι.. Αεροπορικως! Επεμενε στο ψαξιμο ομως! 🙂
 
Δημήτρη χωρίς να θέλω να σε αποτρέψω μάλλον θα έχεις δυσκολίες κατα την μετάφορά τους με το αεροπλάνο...

Αλλά γιατί να φέρεις απο την Ισπανία πουλιά ( που μαλιστα δεν είναι και αυτο που ψαχνεις) με τέτοιο ρίσκο για την υγεία και την ασφάλειά τους, οταν εδω στην χώρα μας μπορείς να βρέις αυτο που ζητάς και μαλιστα χωρίς να έχεις να αντιμετωπίσεις και τόσα προβλήματα; Ειναι καλύτερα τα ισπανικά καναρίνια από τα ελληνικά; Αν επιμένεις πια σε καναρίνι εισαγωγής, ελα στην Ελλάδα και αγορασε ενα ζευγαρι εισαγωγής (αν δεν καταδεχεσαι τα ελληνικα καναρινια) χωρίς τον κινδυνο να τα χασεις λογο αλλαγης κλιματος και ταλαιπωρίας.

Επί της ευκαιρίας, ριξε μια ματια στα ισπανικά πετ σόπ και ενημερωσε μας για τις συνθηκεις που επικρατούν εκεί: καθαριότητα, υγιεινή των πουλιών και των κλουβιών, ποικιλία σε τροφές και εξαρτήματα, σε παιχνίδια για άλλα ειδη πουλιών οπως εξωτικά και παπαγαλους, καθώς και για τις τιμές συγκριτικά με την Ελλάδα!
 
Από όσο γνωρίζω,
υπάρχουν πλέον άξιοι & φερέγγυοι εκτροφείς Tibrados
στην Ελλάδα.
Με αντίστοιχα κοπάδια.
Χωρίς να λειτουργώ εθνικιστικά,
δεν βλέπω τον λόγο να ρισκάρεις μία τέτοια αγορά,
εκτός εάν είσαι πολύ γνώστης της συγκεκριμένης ράτσας...
 
Back
Top