Αναπαραγωγή Που πήγαν οι άντρες;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης adef
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

adef

PB New Member
Εγγραφή
18 Ιουν 2007
Μηνύματα
71
Πόλη
Αθήνα
΄Έχω τρεις ζευγαρώστρες μέσα στο σπίτι σε ξεχωριστό μέρος για ησυχία με συμπληρωματικό τεχνητό φωτισμό και στην κυριολεξία οι 2 από τις 3 κανάρες μου είναι «τύπος και υπογραμμός».

Η μία έκανε σε μια γέννα 7 αυγά! Και η άλλη τέσσερα Η τρίτη δεν είναι ακόμη έτοιμη και ίσως να έχασε την χρονιά διότι έκανε πολλές γέννες στην αρχή.

Και οι δύο που έχουν γεννήσει δεν παρατάνε την φωλιά ιδίως η δεύτερη θα πρέπει να την βγάλεις «σηκωτή» για να δεις τα αυγά.

Έχω επίσης και 4 αρσενικά 3 στις ζευγαρώστρες και 1 για τραγούδι ξεχωριστά. Δυστυχώς η χθεσινή ωοσκόπησις μετά παρελεύσεως 7 ημερών από της γεννήσεως και του τελευταίου, έδειξε ότι όλα τα ωά είναι «τζούφια»

Φοβάμαι ότι αν δεν γίνει κάτι μέσα στον Μάιο η έλευσις νέων μελών θα αποτελεί πλέον όνειρον «θερινής» νυκτός. Πρόσφατα άλλαξα έναν κάναρο με αυτόν που έχω για τραγούδι και μόλις τον έβγαλα έξω μόνο του άρχισε ξανά να τραγουδάει.

Γενικά πιστεύω ότι τα αρσενικά μου αρνούνται η αδυνατούν να αρθούν εις στο «ύψος» των περιστάσεων.

Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω;
 
Αφου όλα τα αυγα ειναι τζουφια, βγαλτα, βγαλε και τις φωλιες και ξεκινα καλη διατροφη. Δωσε στα πουλια την βιταμινη Ferti-Vit, καθως και αυγοτροφη.

Μηπως ο αρσενικος που ειναι μονος του παρασυρει - ενοχλει και τους αλλους και δεν κανουν τιποτα; Εδω μπορουν να απαντησουν και οι πιο εμπειροι.

Μολις δεις αλλαγη στη συμπεριφορα, βαλε παλι τις φωλιές. Φροντισε να μην ενοχλουνται και να μην στρεσαρονται.
Καλη επιτυχια
 
  • Like
Αντιδράσεις: adef
Back
Top