Γενικά Που υπαρχουν τετοια κλουβια;

aslihan

PB Member
Εγγραφή
11 Νοε 2007
Μηνύματα
118
Πόλη
Θεσσαλονίκη
μήπως ξέρετε που θα βρω στην θεσ/νικη αυτα τα κλουβιά η παρόμοια
 

Συνημμένα

  • klouvia1.webp
    klouvia1.webp
    2,8 KB · Προβολές: 128
  • klouvia2.webp
    klouvia2.webp
    3,8 KB · Προβολές: 103
κλουβια εκθεσεις

φιλε μου καλισπερα τετοια κλουβια πρεπει να εχει το κουικο κατω στο αεροδρομιο σου στελνω με πμ το τηλ για να ρωτησεις προτα και μετα να πας. Φιλικα σακις_40
 
Αν θέλεις ακριβώς τα ίδια είναι τα εκθεσιακά της ORNITALIA αλλά είναι e-shop στην Αθήνα.
 
Ειναι καταλληλα;

Ωραια φαινονται αυτα τα κλουβια μιας και δεν θα πεταγονται παντου σπορια και πουπουλα παρα μονο προς μια πλευρα, αλλα θελω να ρωτησω τους πιο εμπειρους: Το πουλι πως θα αισθανεται μεσα; Θα ειναι μεσα σε ενα κλειστο κουτι ανοιχτο απο τη μια πλευρα. Αν δεν υπαρχει προβλημα με τα πουλια μεσα, ειναι πολυ καλη ιδεα παντως
 
ΟΧΙ τα πιο πάνω κλουβιά είναι μόνο για να πάρεις μέρος σε διαγωνισμούς - εκθέσεις δεν είναι για να μένει μόνιμα. Υπαρχούν κλουβιά κλειστού τύπου πλαστικά που είναι πολύ καλά αλλά είναι πανάκριβα, και για το δεύτερο μέρος της ερώτησης γνώμη μου είναι οι διαστάσεις του κλουβιού πρέπει να είναι 60 μήκος τουλάχιστον Χ 40 ύψος Χ 40 βάθος.
 
Λυπάμαι κάνεις λάθος είναι σίγουρα εκθεσιακά δεν ξέρω για πιο τύπο (χρώματος, ράτσας) για επιβεβαίωση ρίξε μια ματιά στη σελίδα της ORNITALIA.
 
κλουβια εκθεσεις

παιδια τα κλουβια στις φωτογραφιες ειναι εκθεσιακα οχι για να εχουμε μονιμα τα πουλια μεσα φιλικα σακς_40
 
Τετοια κλουβια εχει το quiko και κοστιζουν 50 ευρω περιπου το ενα. Μπορουν να ενωθουν 2 μαζι και να γινουν μια ζευγαρωστρα. Ειναι ομορφα κλουβακια αλλα εχω την αισθηση οτι ειναι λιγο ακριβα.
 
ειναι για εκθεσεις και διαγωνισμους και ειναι για πουλια τυπου και τα 3
τα κλουβια αυτα δεν ενωνονται μεταξη τους.
δεν γινωνται ζευγαρωστρες
 
Back
Top