Περιβάλλον Που φτιάχνουν φωλιές τα άτιμα

Paianas

PB Known Member
Πόλη
Παιανία
Πηγαίνω σήμερα να ψωνίσω στο Μαρινόπουλο στο Ναύπλιο...
Την ώρα που περιφέρομαι με το καρότσι, βλέπω ένα σπουργιτάκι να κάνει βόλτες πάνω από τα κεφάλια μας, πετώντας σε όλο το χώρο του σούπερ μάρκετ..
Φωνάζω μια υπάλληλο, λέγοντας της ότι ένα πουλάκι έχει μπει στο μαγαζί και αν μπορεί να με βοηθήσει να το βγάλουμε έξω..
Με κοιτάζει με κατανόηση και χαμόγελο και μου λέει ότι το συγκεκριμένο πουλάκι εδώ και πολύ καιρό είναι η μασκώτ του καταστήματος, βολτάρει μέσα όλη τη μέρα, τρώει και πίνει από τους σπόρους που του δίνουν οι υπάλληλοι και φυσικά κοιμάται μέσα..
Με αφορμή το παραπάνω, σας βάζω φωτός από φωλιές στον εξωτερικό χώρο ξενοδοχείου στην Ερατεινή.
*Συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη που έδειξε σεβασμό στα πουλιά και δεν χάλασε τις φωλιές τους, αντίθετα βρήκε λύση και για τις κουτσουλιές.
erateinh0610008.jpg

erateinh0610007.jpg

erateinh0610006.jpg

erateinh0610005.jpg

erateinh0610004.jpg

erateinh0610003.jpg

erateinh0610002.jpg

erateinh0610001.jpg

Όμορφες φωτογραφίες! Και μεις στην Αθήνα στο σούπερ μάρκετ έχουμε πολλααα σπουργιτακια που κάνουν βόλτες και κελαηδουν! Απλά σκέφτομαι αυτά τα πουλάκια που είναι ξύπνια μέχρι τις 8 το βράδυ δε θα παίρνουν συνεχώς πτεροροια;

Μπράβο στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, έξυπνη η ιδέα του! Όσο για το σπουργιτάκι του σούπερ μάρκετ δεν θεωρώ πως είναι τυχερό, από τη στιγμή που δεν έχει την επιλογή να μπαινοβγαίνει στο χώρο
()

Νίκο καταπληκτικό, μπράβο που το έβαλες να το δούμε... Αναζητήστε βίντεο

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Εγω χαιρομαι τους ανθρωπου οπως σε αυτο το ξενοδοχειο που δεν κοιτανε να ξεφορτωθουν τα πουλια ως πηγη βρωμιας αλλα με μια πανευκολη κι ανεξοδη λυση τα αφηνουν να βολευτουν κι αυτα σε μια μικρη γωνιτσα. Για εμενα μετραει διπλα οταν το βλεπω αυτο απο επαγγελματια. 😉

Εχω κι εγω ενα ζευγαρακι χελιδονια για πρωτη φορα στην τεντα του μαγαζιου και τα χαζευω.. 😀 Ειναι η δευτερη φωλια τους, η πρωτη κυρια ειναι στο κιοσκι του γειτονα αλλα δεν βλεπω να τα καταφερνουν καλα μιας και στα μισα τους επεσε ενα μεγαλο κομματι. Δεν τα βλεπω και πολυ "ζεστα" να την τελειωσουν ζυντομα, εκτος κι αν μεγαλωνουν ακομη μωρα κι ειναι απασχολημενα και στην αλλη φωλια.

Καλά ξετρελάθηκα. Δεν το είχα δει ποτέ αυτό στην Ιαπωνία. Οι άνθρωποι είναι τρελοί !

Back